1. nesillere güncelleme gelmicekmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilmiyorum ne kadar inanırsiniz ama hiç bir şirket yazılımlarında hata varken müşterisini ortada bırakmaz. Ne zaman gelir bilmem ama güncelleme gelecek fakat büyük çaplı birşey beklemeyin sadece yazılım hatalarını giderici bir güncelleme olacaktir. Yoksa öle yok işlemciyi overclock etsinler falan diye beklerseniz avucunuzu yalarsınız.bu gidişle de ağustos gibi falan anca gelir tahminimce. Belle çıkalı daha 5 ay oldu bizim nokia 6 aydan önce yazılım falan vermez bize

Tepkiler: Cihanî Sultan

escape72

Üye
valla gelsin artık bunalıma girdik bu bellenin qt sorunu ile :S

çocuk:dayı ben ölüyorum.DAYISI:vallahi yeğenim sen bilirsin.vallahi kendi bilir.kayseri merkeze geçtiğim ilk anda ben symbiani değiştireceğim.

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
haziran sonu dediler, haziran da bitti. gelsede denildiği gibi büyük şeyler beklememek lazım. yapacak birşey yok. Allah tan az çok anlıyorumda, 808 ve 701 yazılımlarından uyan pek çok şeyi (widgetlar, tarayıcı, melodiler, duvar kağıtları, ses kodekleri, dolby heaphone, müzik çalar gibi...) cihazıma kendim ekledim. yoksa nokia yı beklersem daha çok beklerim...

cfw yükleyin üzeründe ayarlama yapın wakit gecirin

emreli01

Üye

ya birileri bari fp2nin klavyesini portlatsa n8 lerimize de rahatlasak biraz...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya birileri bari fp2nin klavyesini portlatsa n8 lerimize de rahatlasak biraz...

bi fp2 gelsin portlanır cfwlere gömülür taylor halleder eğer galaxy s3 falan almadıysa 1.nesillere de güncelleme gelecek,belle üzerinde iyileştirmeler yapılacak.

geleceği yok gibi ya güncellemenin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...