Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 Mayıs DiaBLoS un Doğum Günüdür :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS
Admin
Konu Sahibi
Sağolasın Mesut Kardeşim.
Saygılar
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Geç kaldım ama kusura bakma kardeşim... Nice mutlu senelere inşallah...
CryDaqqeR
Üye
doğum günün kutlu olsun
turkordu
Üye
Nice yıllara inş doğum günün kutlu olsun biraz geç kaldım kusura bakma yeni gördüm
DiaBLoS
Admin
Konu Sahibi
Sağolun değerli arkadaşlarım iyiki varsınız..Eyvallah.
Saygılar
Salihyet
Üye
yeni gördüm çok pardon
DiaBLoS
Admin
Konu Sahibi
Sağol salih im kutlaman düşünmen yeterli..Eyvallah..
Saygılar
xkadir61
Üye
kusura bakma kardeşim geç gördüm, en azından birdahaki doğum gününe daha var.
iyiki doğdun, iyi varsın
Catty
Emekli Yönetici
İçimden bir daha kutlamak geldi , Mutlu yıllar sanaaa, mutlu yıllar , mutlu yıllar , mutlu yıllar sanaaa..Melodili bir şekilde oku
pisicikk
Üye
biraz geç oldu doğum günün kutlu olsun...
hayatta olmasını istediğin herşeyin senin için en hayırlı ve en güzel sonuçları doğurmasını dilerim...
mutlu yıllar..........
NOT: Arkadaşlarım vardı birkaç gündür nete giremiyordum.. o yzdn geç oldu kus bakma
DiaBLoS
Admin
Konu Sahibi
Gerçekten çok teşekkürler değerli arkadaşlarım..Sağolun düşünüp kutlamanızda dolayı çok mutlu oldum..İyiki varsınız.
Saygılar
Nedved
Emekli Yönetici
Değerli ağabeyciğim yeni gördüm...Doğum günün kutlu olsun...Birlikte nice yıllara...
DiaBLoS
Admin
Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum Veyselim.
Ozan
Admin
Alicim doğum günün kutlu olsun, mutlu ve sağlıklı yıllara maxicep ile birlikte girmeni dilerim.
Mustafa Furkan
Üye
Kusura bakma kardeşim 2-3 gündür aktif değildim. Siteye girdiğimde de direkt bu bölüme bakmıyorum genelde. İyi ki doğdun. Nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle en kötü günün böyle olsun.
cadimm
Üye
Kardeşimmm DOğum Günün Kutlu Olsun...(Kusura bakma Kutluyamadım ÖZel Sebeplerim VAr NİŞanlandım ve ÖZel Sebepler burda olmas )
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Doğum günün kutlu olsun.
Gülten hanım sanada mutluluklar.
cadimm
Üye
Teşekkür ederim Oflii
DiaBLoS
Admin
Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum arkadaşlar..Canınız sağolsun sorun değil...Kutlamanız yeterli .
Saygılar
c3r3n
Üye
Diablos gerçekten kusura bakma şimdi gördüm doğum günün kutlu olsun..