1. Maxicep - En Güzel Söz Yarısması oylaması

Sponsorlu Bağlantılar

1.maxicep en güzel söz yarısması oylamsı

• Kullanılan toplam oy
    62
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufucan

yusufucan

Üye
Red_Dragon ;))

cirkinn

Üye
arkadaşlar başarılar dilerim hepinize

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
henry1410 fakelik goruyom sanki hepsı aynı tarıhlerde uye olmuslar 20.05.2008:nono:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
henry1410 dıskalifiye edilmiştir

ip adresler birbirini tutuyor

yusufucan

yusufucan

Üye
Ya Arkadaşlar Olacak İşmi Bu Bi iş Yapıyorsanız düzgün Yapın.Biz burda ciddi Ciddi Bi yarışma Düzenliyoruz..Hilebazlık neden..???? Olacak İşmi bu yani.Önceki İmza Yarışmasındada Aynı olay olmuştu.Böyle giderek Kalitemizi Dahada Düşürüyor.Maxicep Böyle OlmamaLı.Bu Hilebazlığı nefretle karşılıyor...İtiraz Ediyorum...

Hayırlı Forumlar...!

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
    Konu Sahibi
Ya Arkadaşlar Olacak İşmi Bu Bi iş Yapıyorsanız düzgün Yapın.Biz burda ciddi Ciddi Bi yarışma Düzenliyoruz..Hilebazlık neden..???? Olacak İşmi bu yani.Önceki İmza Yarışmasındada Aynı olay olmuştu.Böyle giderek Kalitemizi Dahada Düşürüyor.Maxicep Böyle OlmamaLı.Bu Hilebazlığı nefretle karşılıyor...İtiraz Ediyorum...

Hayırlı Forumlar...!
yusuf haklısın neden herkes hile yaparak 1. olmaya calısıyo bi dur demek lazım artık

yusufucan

yusufucan

Üye
yusuf haklısın neden herkes hile yaparak 1. olmaya calısıyo bi dur demek lazım artık

Yok Gerçektende Öyle Herkes Alınteriyle Kazansın.Tartışma , Kavga Gibi Şeyler olmasın.Yarışmadakilere üyelere daha Doğrusu Maxicep'e Ayıp Oluyor..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bRoWnJ götürüyor valla
bu arada hile yapan arkadaşı kınıyorum ayıp ayıp

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
was? was? was? nedemek oluyor bu şimdi bana oy verenlerin üyelik tarihlerine bakılmasını istiyorum ben baktım:ferdi434 başka, ben başka, şüheda başka tarihte üye olmuşuz ve ayrıca cisse89 u tanımıyorum şüheda57 yi ise tanışıyoruz hatta sinop a gidicem görmeye taharonnie benim yeğenim oyu birlikte verdik ve şuan benim için antep'de
ayrca:cisse nin üye olduğu tarih de bu yarışma yoktur.nerde bunun hilesi ama neyse herkese başarılar nedemek istediğimi herkes anladı

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ismimi silerseniz çok sevinirim diskalifiye yazısı sinirlerimi bozuyor :@

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
    Konu Sahibi
was? was? was? nedemek oluyor bu şimdi bana oy verenlerin üyelik tarihlerine bakılmasını istiyorum ben baktım:ferdi434 başka, ben başka, şüheda başka tarihte üye olmuşuz ve ayrıca cisse89 u tanımıyorum şüheda57 yi ise tanışıyoruz hatta sinop a gidicem görmeye taharonnie benim yeğenim oyu birlikte verdik ve şuan benim için antep'de
ayrca:cisse nin üye olduğu tarih de bu yarışma yoktur.nerde bunun hilesi ama neyse herkese başarılar nedemek istediğimi herkes anladı

bu arada ismimi silerseniz çok sevinirim diskalifiye yazısı sinirlerimi bozuyor :@
sen bak bidaha hepsi aynı tarihlerde üye olmuslar
20.05.2008:nono:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
aynı tarihte üye olan la kimler şüheda başka ben başka ferdi başka taha başka eee geri kim kaldı ki

diğer 2 de cisseyi tanımıyom şüheda57 yi ise tanıyom

Seza

Seza

Üye
Hehe şaşırdım biri bana oy vermiş :P :)

bRoWnJ

Üye
anam noluyo burda ya gene bii diskalifiye yakışmıyo of bide benim ilk defa katıldığım bi yarışmada.:(inşallah bu son olur...

bRoWnJ götürüyor valla
bu arada hile yapan arkadaşı kınıyorum ayıp ayıp
inşallah sonuda böle olur... kınama işine ise katılıyorum ve kınıyorum kınnnnnnnnn...:sopa:

kyoman

kyoman

Üye
13. bRoWnJ sözü:
" beni olağaüstü bir kişi olarak yorumlamayınız doğuşumdaKi tek oLağaüstülük TÜRK olarak dünyaya gelmemdir..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! "

Sanırım herkesin milliyetçilik duygusu ön plana çıktı . Baksanıza arkadaş birinciliğe gidiyor.. ;)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
13. bRoWnJ sözü:
" beni olağaüstü bir kişi olarak yorumlamayınız doğuşumdaKi tek oLağaüstülük TÜRK olarak dünyaya gelmemdir..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! "

Sanırım herkesin milliyetçilik duygusu ön plana çıktı . Baksanıza arkadaş birinciliğe gidiyor.. ;)
milliyetcilik deil atatürkcülük bu.

ouSahin

ouSahin

Üye
ben anket oylamasına karşıyım :)

eurovisyon stilli bir puanlama daha olumlu gelir:)

cisse89

Üye
yazık oldu henry e bazıları onu yanlış anlamış
not:neden karşı çıkmıyon henry,hakkını aramamak haksızlıktır...ayrıca bende inceldim henry,ferdi,şüheda,taha başka tarihte üye olmuşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt