Ozan Admin 1. kazanana : 750 2. kazanana : 500 3. kazanana : 300 maxipuan hediye edelim Herkese başarılar kolay gelsin simdiden.
1. kazanana : 750 2. kazanana : 500 3. kazanana : 300 maxipuan hediye edelim Herkese başarılar kolay gelsin simdiden.
mservank Üye Güzel bir yarışma bence katılım süresi uzun olursa katılan sayısı bayağı bir artar.Puan sistemi çok iyi olmuş.
Güzel bir yarışma bence katılım süresi uzun olursa katılan sayısı bayağı bir artar.Puan sistemi çok iyi olmuş.
ycg35 Üye izmire döneyim bnde katılcam 3110c ile çektiğim müthiş izmir manzaraları var bide manzara kategorisi olsun lütfen
izmire döneyim bnde katılcam 3110c ile çektiğim müthiş izmir manzaraları var bide manzara kategorisi olsun lütfen
keremerson Üye hasan_k_o' Alıntı: e açıklayın artık nasıl bi ödül var ya maxipuan yerine kontör versenize daha iyi Genişletmek için tıkla ... Maxipuan demek kontör demek zaten kardeş
hasan_k_o' Alıntı: e açıklayın artık nasıl bi ödül var ya maxipuan yerine kontör versenize daha iyi Genişletmek için tıkla ... Maxipuan demek kontör demek zaten kardeş
hasan_k_o Üye keremerson' Alıntı: Maxipuan demek kontör demek zaten kardeş Genişletmek için tıkla ... sitede daha yeniyiz tam karıştırmadım siteyi
keremerson' Alıntı: Maxipuan demek kontör demek zaten kardeş Genişletmek için tıkla ... sitede daha yeniyiz tam karıştırmadım siteyi
dreamboys69 Üye CK1991' Alıntı: albümü flashla mı silverlight la mı ne ile yapalım ben çok anlıyamadım s Genişletmek için tıkla ... bunların hiçbirine gerek yok
CK1991' Alıntı: albümü flashla mı silverlight la mı ne ile yapalım ben çok anlıyamadım s Genişletmek için tıkla ... bunların hiçbirine gerek yok
mservank Üye Seza' Alıntı: 3 aylık üye sınırı yoksa katılırım Genişletmek için tıkla ... Öyle bir sınırlama olmayacak bu yarışmada.
Seza' Alıntı: 3 aylık üye sınırı yoksa katılırım Genişletmek için tıkla ... Öyle bir sınırlama olmayacak bu yarışmada.
ouSahin Üye Konu Sahibi merveeee' Alıntı: ben daha yeni üyeym ama çok merak ettim bu yarışmayı ya: Genişletmek için tıkla ... sitemize hoşgeldin o zaman aktif oldugun sürece yarışmaya katılabilirsin
merveeee' Alıntı: ben daha yeni üyeym ama çok merak ettim bu yarışmayı ya: Genişletmek için tıkla ... sitemize hoşgeldin o zaman aktif oldugun sürece yarışmaya katılabilirsin
ouSahin Üye Konu Sahibi çitgöl' Alıntı: güzel düşünmüşsünüz Genişletmek için tıkla ... tşk ederim dostum aynı güzellikte bir katılım bekliyoruz
çitgöl' Alıntı: güzel düşünmüşsünüz Genişletmek için tıkla ... tşk ederim dostum aynı güzellikte bir katılım bekliyoruz
sonbela Üye serbest888' Alıntı: anladığım kadarıyla her türlü fotoğraf'la katılabiliyoruz............. Genişletmek için tıkla ... Kategori şeklinde olucak kategoriler acıklansın bi sende cevabını alırsın dostum --------------- Ekleme --------------- ouSahin' Alıntı: Yarışmanın İçeriği: Katılımcı üyelerimize sunulacak KATOGERİLER olacak ve o katogeriler içerisinde albümler oluşturulacak. Bu albümleri CEP TELEFONLARINIZLA çekceğiniz resimlerle süsleyeceksiniz Genişletmek için tıkla ... KATOGERİLER Ne Demek Ben KATEGORİ Diye biliyorum oğuz Düzeltirsen seviniriz
serbest888' Alıntı: anladığım kadarıyla her türlü fotoğraf'la katılabiliyoruz............. Genişletmek için tıkla ... Kategori şeklinde olucak kategoriler acıklansın bi sende cevabını alırsın dostum --------------- Ekleme --------------- ouSahin' Alıntı: Yarışmanın İçeriği: Katılımcı üyelerimize sunulacak KATOGERİLER olacak ve o katogeriler içerisinde albümler oluşturulacak. Bu albümleri CEP TELEFONLARINIZLA çekceğiniz resimlerle süsleyeceksiniz Genişletmek için tıkla ... KATOGERİLER Ne Demek Ben KATEGORİ Diye biliyorum oğuz Düzeltirsen seviniriz