Anıl abi bugün çok yakışıklısın. :sarıl: :10numara::sirit:
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Bu devirde Akıllı telefonlardan korkacaksın kuzum Genişletmek için tıkla ... inatçı kuzu mesajıma cevap ver
MasteLaa' Alıntı: Bu devirde Akıllı telefonlardan korkacaksın kuzum Genişletmek için tıkla ... inatçı kuzu mesajıma cevap ver
MarjinaL -TR Üye 15097' Alıntı: inatçı kuzu mesajıma cevap ver Genişletmek için tıkla ... cevap - - - Eklendi - - - ogzhnoTr' Alıntı: Hayır değiştiricem telefonumu Sıkıldım artık. Ne oyun oynanıyor ne wifi ne başka bişey. Akıllı bile değil Genişletmek için tıkla ... Herkeze akıl dağıtılırken senin telefon nerdeydi? My smartphone
15097' Alıntı: inatçı kuzu mesajıma cevap ver Genişletmek için tıkla ... cevap - - - Eklendi - - - ogzhnoTr' Alıntı: Hayır değiştiricem telefonumu Sıkıldım artık. Ne oyun oynanıyor ne wifi ne başka bişey. Akıllı bile değil Genişletmek için tıkla ... Herkeze akıl dağıtılırken senin telefon nerdeydi? My smartphone
Corrupt Üye jackalmami' Alıntı: sizce arkadaşımız neden böyle bir konu açma gereği duydu? Genişletmek için tıkla ... Burası gereksiz mesajlar bölümü. Buraya bir deli taş atıyor biz peşinden koşuyoruz resmen
jackalmami' Alıntı: sizce arkadaşımız neden böyle bir konu açma gereği duydu? Genişletmek için tıkla ... Burası gereksiz mesajlar bölümü. Buraya bir deli taş atıyor biz peşinden koşuyoruz resmen
Corrupt Üye jackalmami' Alıntı: ama ciddi olduğunu belirtti Genişletmek için tıkla ... Ciddi konuya geyik yapanlar var kanka - - - Eklendi - - - bycatre' Alıntı: Karar ne yaw Genişletmek için tıkla ... "hayatında dönüm noktası olabilecek şeyler"
jackalmami' Alıntı: ama ciddi olduğunu belirtti Genişletmek için tıkla ... Ciddi konuya geyik yapanlar var kanka - - - Eklendi - - - bycatre' Alıntı: Karar ne yaw Genişletmek için tıkla ... "hayatında dönüm noktası olabilecek şeyler"
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Belki aranızda karar almayacağıma inanmayan vardı belli olmaz: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/maxicfw-jubilemi-yapiyorum-682657.html
Belki aranızda karar almayacağıma inanmayan vardı belli olmaz: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/maxicfw-jubilemi-yapiyorum-682657.html