1 Hafta Geç Kalmışm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
1 Hafta Geç Kalmışm
Merhabalar Samsun S5233 Telefonum var. Dokunmatiği bozuldu garantisine baktımkı 1 hafta olmuş biteli. Telefon kaça yapılır yoksa hiç yaptırma yeni telefon mu al diyorsunuz ? Yada bu telefon kendı kendıne bir şekilde gelirmi çünkü eskiden gidip geliyordu.Şimdiden Teşekkürler...

-efşan

-efşan

Üye
Dokunmatik ekranın :tl: 15-20 gibi bir fiyatı var. Üzerine bir de işçilik koyarlarsa mutemelen :tl: 35-40 gibi bir masrafı çıkabilir.

15097

15097

Üye
evet arkadaşında dediği gibi o fiyatlara yapılır.Allah'tan iphone falan değil 150-200 liradan aşağı yapmıyorlar iphone'ların ekranlarını :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
daha once servise gonderdiysen serviste gecen sure garanti suresine eklenir o zaman cihazin garantisi bitmemiş olur.

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
Malesef göndermedim... Şey abi ya 35-40 birşey değil ama şöyle bişey var benim farklı bir telefon wardı onun ekran gitmiş telefoncuya götürdüm bunu at çöpeğe 0 ını al aynı fiyata gelir film fiyatı bilmemne felan o durum olmasın yine :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Elindeki cihaz kac lira eder bilmiyorum ama servisde piyasada yaptiracagin fiyatin uzerinde bir rakam isteyecekleri kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt