1 Hafta Geç Kalmışm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
1 Hafta Geç Kalmışm
Merhabalar Samsun S5233 Telefonum var. Dokunmatiği bozuldu garantisine baktımkı 1 hafta olmuş biteli. Telefon kaça yapılır yoksa hiç yaptırma yeni telefon mu al diyorsunuz ? Yada bu telefon kendı kendıne bir şekilde gelirmi çünkü eskiden gidip geliyordu.Şimdiden Teşekkürler...

-efşan

-efşan

Üye
Dokunmatik ekranın :tl: 15-20 gibi bir fiyatı var. Üzerine bir de işçilik koyarlarsa mutemelen :tl: 35-40 gibi bir masrafı çıkabilir.

15097

15097

Üye
evet arkadaşında dediği gibi o fiyatlara yapılır.Allah'tan iphone falan değil 150-200 liradan aşağı yapmıyorlar iphone'ların ekranlarını :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
daha once servise gonderdiysen serviste gecen sure garanti suresine eklenir o zaman cihazin garantisi bitmemiş olur.

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
Malesef göndermedim... Şey abi ya 35-40 birşey değil ama şöyle bişey var benim farklı bir telefon wardı onun ekran gitmiş telefoncuya götürdüm bunu at çöpeğe 0 ını al aynı fiyata gelir film fiyatı bilmemne felan o durum olmasın yine :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Elindeki cihaz kac lira eder bilmiyorum ama servisde piyasada yaptiracagin fiyatin uzerinde bir rakam isteyecekleri kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt