Açıkçası Kral Tv adı altında bana göre ise adının KROL olması gereken kanalda hergün çalar yüzlerce şarkının sadece 1-2 tanesi kayda değer olduktan sonra bu çalışmaya da saçmalık demeye gerek yok bence. Bilakis o kadar saçmalık içinde en azından hoş bir çalışma olmuş bile diyebiliriz. En azından üretkenlik adına bir şeyler var, marjinallik adına birşeyler var. Yani bu şarkıyı oturup zeki müren ile ya da hande yener ile vs kıyaslamamız yanlış olur diye düşünüyorum. Ancak dediğim gibi adlarını bile bilmediğim hergün çıkan ve hazır uyduruk şiirleri uyduruk ve kalitesiz bir müzikle birleştirip ben sanatçı oldum diyenlere 10 basabilen bir çalışma bu diyebilirim.
Bu arada bu videoyu bilmeyen çok insan var emin olabilirsiniz. Facebookta paylaştığımda gören oha diyordu çok uzun bir süre önce de değildi. Ayrıca bunun bir de 45-50 saniyelik kısa bir versiyonu yapıldı sadece ortabölümdeki karşılıklı diyalog nakarat kısmının sürekli tekrarından oluşacak şekilde ve o da gayet hoş olmuştu. Bilen bilir bilmeyen de bilmiş olur herkes herşeye yetişemiyor. Benim yıllar önce izlediğimi daha yeni görenleri çok gördüm ama herkesin yıllardır bildiği şeyi ilk defa gördüğüm de olmuştur. Bu takip ile ilgili biraz da. Güzel bir paylaşım elinize sağlık