1 günde 1 milyon kez indirilerek rekor kırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
1 günde 1 milyon kez indirilerek rekor kırdı


Mac OS X'in yeni sürümü Lion sadece 24 saat içerisinde 1 milyon kez indirildi; tarihin en hızlı satılanı olmayı başardı.

Apple kullanıcılarının diğer kullanıcılardan çok önemli bir farkı var: Onlar, Apple'ın her yeni ürününe çıkar çıkmaz sahip olmak konusunda oldukça ısrarlılar. İşte bunun son örneği Mac OS X'in yeni sürümü Lion oldu. Apple'ın yayınladığı basın bültenine göre Lion, satışa sunulduğu ilk gün içerisinde 1 milyon indirme barajını aşmayı başardı. 29.99 dolar karşılığında satılan "upgrade" sürümü, böylece tarihin en hızlı satılan Mac OS'u oldu.

250'den fazla yenilik sunan Lion, bilindiği gibi şimdilik sadece internet üzerinden satılıyor ve ona sahip olmak isteyenlerin tek seçeneği download etmek. Ancak Apple, Ağustos'a kadar bekleyebilen Apple kullanıcılarına, yeni Mac Os X Lion'u USB bellek üzerinde de satışa sunacak. Bu USB belleklerin fiyatının ise 69 dolar olması bekleniyor.
 


lolaman

lolaman

Üye
of be bir günde 1 milyon adamlar paraya para demez artık
 
mangdaşire

mangdaşire

Üye
altı üstü linux yahu neden para veriyorlar ki? ben mac os a para verip kuracagıma mandriva veya ubuntu kurarım daha iyi.sonuç olarak ikisi de linux tabanlı.
 
caglet

caglet

Üye
Amaaaaaan puuuuuuuuuurp
 
15097

15097

Üye
iyiymiş :)
 
vefk22

vefk22

Üye
Apple okadar para versem bende indiririm gerci win7 daha cok verioz ama alıskanlık işte :)))))
 

Praet0r2

Üye
millet çok meraklı
 
_RYUK_

_RYUK_

Üye
konu hort :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt