Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ 1. Geleneksel Antepfıstığı Daveti ]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche
Emekli Yönetici
son yolla paketi sonra gelsende olur
DiaBLoS
Admin
Ben adanadayım yakın yere yokta uzak yere gönderiyorsunuz hayret bişi yaa
iyi walla ohhhhhhh
saygıLar
leiche
Emekli Yönetici
DiaBLoS™;988680' Alıntı:
Ben adanadayım yakın yere yokta uzak yere gönderiyorsunuz hayret bişi yaa
Adana'ya GeLdiğimde Sana ÖzeL Getiririm Söz SaygıLar
DiaBLoS
Admin
Hadi bakalım şimdi kendimi teselli ediyorum
SaygıLar
Mustafa Furkan
Üye
Konu Sahibi
YakLaşık 2 Hafta Sonra Adana'ya GeLecem Getiririm.. GeLemezsem de Bir YoLunu BuLuruz YaLnız Ben de ŞaLgam İsterim
DiaBLoS
Admin
Lafı olmaz gel Feda olsun be.
saygıLar
Mustafa Furkan
Üye
Konu Sahibi
EyvaLLah.. İşte Bu Ya ÇukurovaLıLarın Herzaman GönLüBoLdur.. Herşey KarşıLıkLı YoLun Düşerse Buraya MutLaka Haberim oLsun.. Gaziantep'in Heryerini Karış Karış Gezdireyim Sana.. Mutfağımızı da Görmeden Gitmezsin HeraLde
DiaBLoS
Admin
Acı sevmem Tabiki de gelirim kısmetse..cok da uzak bir yer değil ortalama kac saat sürüyor..Yakın zaman da maraşa gideceğim walla.
Mustafa Furkan
Üye
Konu Sahibi
Adana iLe Aramızda 2.5 Saat BiLe Yok.. 2 Saat 20 Dk FaLan Kahramanmaraş'La 45 Dk. Ya Var Ya Yok.. MutLaka BekLerim..
schumici
Üye
millet bu fırsatı kaçırmayın bende yaz okulunu bitirip antepe ilk vardığımda msinal kardeşimle
tüm organizasyonu yapıcaz inşallah antepi ve mutfağını tadını damağını maxiye taşıycaz
millet bu fırsatı kaçırmayın bende yaz okulunu bitirip antepe ilk vardığımda msinal kardeşimle
tüm organizasyonu yapıcaz inşallah antepi ve mutfağını tadını damağını maxiye taşıycaz