1 Gb Hafıza Kartını 2 Gb Yapalım

Sponsorlu Bağlantılar

NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
1 Gb Hafıza Kartını 2 Gb Yapalım
GELİN 1 GB HAFIZA KARTINIZI 2 GB YAPALIM

AÇIKLAMA

1-HAFIZA KARTINI KART OKUYUCUYA TAKIN

2-EĞER HAFIZA KARTINIZI GÖRMEZSE DİĞER USB PORTLARINI

DENEYİN

3-KARTIN TAKILI OLDUĞU SÜRÜCÜYÜ SEÇİN

4-FİX E TIKLAYIN

5-ARTIK HAFIZA KARTINIZ 2 GB OLDU

NOT: KARTINIZA ZARAR VERMEZ GÜVENLE KULLANABİLİRSİNİZ

DENENMİŞTİR %100 ÇALIŞMAKTADIR

DENEMEDEN YORUM YAZMAYIN

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark ve kol@j

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
aynı sey 512 hafıza kartında oluyormu*

CanceR

CanceR

Üye
ark. denemeyin ben dha önce denedim sadece görünürde 2 gb gözüküyo ama içine 1 gb veri alıyo ;)

technonur

technonur

Üye
tavsiye etmem + teorik olarak imkansız birşey kartın flashına zarar verip görüntüde istediğiniz kadar gösterebilirsiniz örnek sahte 8gb mp3 çalarlar 2gblık dosyayı attınız an çöker hiç bulaşmayın

Dampierre

Dampierre

Üye
sadece 2 gb gözüküyor 1 gb veri alıyor :@

blitzkrieq

Üye
beyler Fix nerde göremedim xD ??

eren6523

eren6523

Üye
bnm 2 gb 4 olurmu peki :D

xkadir61

xkadir61

Üye
benim 16 gb bana fazla geliyor telefon biraz kasıyor 512 mb yapmam mümkünmü acaba?

mapazule

mapazule

Üye
ya kardeşim hasta etti bu rapid beni koymayın ona yaw inmiyo

mservank

mservank

Üye
Böyle bir şeyin olmazı imkansız

mecay66

Üye
arkadaslar bu yontem arızalan diskleri yani bazen diski gormez ve 40 gb die ikiye diye böldüğünüz diskinizin biri gozumez otur arızaları giderme amaçlı kullanılır yani fake bir uygulamadır bunun zararı şöye olur eğer ucuz çin malı kart kullanıyosanız devreler yanabilir

palacannn

Üye
arkadaşlar bunu ben çok önce vermiştim

forever_lord

forever_lord

Üye
Ben bu dedıgıne pek ınanmıorum arkadasım cunkı 1 bardak su 1 bardak su alabılır 2 bardak su alması ımkansız kendımı kanırmıs oluruz dıe dusunuorum sanırım bu bır fake ....

sistem38

Üye
Tesekkürler

cirkinn

Üye
deneyelim bakalım neymiş neye yararmış

--------------- Ekleme ---------------

YA bu program 1.88 gb yapıyo ama 970 mb yi geçince parametre hatası veriyo 3 farklı 1gb lik kartta kullandım ama olmuyo yinede emeğin için tEŞEkkürler

Catty

Catty

Emekli Yönetici
bu ne ya refresh dıyom bı se olmuyo

--------------- Ekleme ---------------

4.mesaja katılıyorum

okeylesene

okeylesene

Üye
arkadaşlar denemeyin hafızayı çoğaltmadığı gibi hafıza kartını tamamıyla siliyor bilginiz olsun...

eyypshmc

eyypshmc

Üye
arkadaşlar sakın denemeyin...ben denedim.2 gb yaprı. 1gb ye kadar veri aldı daha fazla atmaya çalıştığımda parametre hatası vermeye başladı...kartı biçimlendirdim.içindeki verileri silmeye başladı...dosyalar bozulmaya başladı...kartımı onlarca defa biçimlendirdim kart hiç düzelmedi şimdi cebimde ve bozuk

deniz0069

deniz0069

Üye
selam kardeş acaba yükeltince orjinal 2 gb mi oluyor mesela 10 şarkı alıyorsa 200mü oluyor cevaplarınız için çok teşekkürler

Üst Alt