Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sivas Lisesi

Eski Sivas Lisesi

Yeni Sivas Lisesi

mAd_girL

mAd_girL

Üye
@alperenbugra ne güzeel :)

@toprak ümit evet biraz uzakta hele de kümbete göre ama idare edicez artık :) gelirsin inş. bi daha sivas'a

toprakumit

toprakumit

Üye
@toprak ümit evet biraz uzakta hele de kümbete göre ama idare edicez artık :) gelirsin inş. bi daha sivas'a

İnşallah gelirim.... Zaten Eskişehire giderken bir uğrayayım diyorum... Eski günleri yadederim diyorum şöyle 1 yada 2 saat...

Salihyet

Salihyet

Üye
Bende çukurbostan'ın oralarda oturuyorum :ehe

mAd_girL

mAd_girL

Üye
orasıda benim lisemin oralardı da sen nereden biliyosun :)

-------------------------------
ben birisinin numarasını alayım ona göre haber veririm gelme ihtimalim var ama kesin diye bişey diyemiyorum ama umarım gelirim o yüzden ben haber veririm sonra tüm gün bekletmeyeyim :) eskişehire bu akşam gidicem ve orada internete girme fırsatım pek olmuyo

JrSparrow

JrSparrow

Üye
bnm için farketmez ne zaman olursa olsun ama haziranda başlasın

ouSahin

ouSahin

Üye
hiştt sivaslılar topraklarım :D sohbetinizi başka yerde yapın yaf :D burası Eskişehir tayfası :D Leiche bişe desene :D

macline

macline

Üye
eskişehirde nerde buluşacaksınız yaww. bende gelicem ona göre hazırlıyorum kendimi.gerçi daha öncede sormuştum ama kimseden ne bi cevap nede pm geldi :(

xkadir61

xkadir61

Üye
eskişehirde nerde buluşacaksınız yaww. bende gelicem ona göre hazırlıyorum kendimi.gerçi daha öncede sormuştum ama kimseden ne bi cevap nede pm geldi :(
uşagum sen istanbul buluşmasına gelsene.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi adalar migros önü buluşma oktamız
macline daha öncede söyemiştim ama görmemişsin demekki :)

bu arada ne sivası ne istanbulu
parazit yapmayalım burası e.şehir buluşma noktası :nono:

xkadir61

xkadir61

Üye
tamam anladık, eliniz boş gelmeyin ama maxicebe, resim ,müzik, video falan getirin ok.

_dumanist_

_dumanist_

Üye
biliyordum adalar migrosta buluşulacağını :)
yaw dikkatimi çektide eskişehirdeki buluşmaların hepside adalar migros önünden başlar oysa bunun espark'ı varr boyner'i var esnaf sarayı var valiliği var operası var(operada olursa işime gelir :ehe ) ne biliyim varda var hani neden adalar migros önü hiç anlamam :) neyse konuyu saptırmayayım güzel bir toplaşma mekanı seçmişsin leiche tebrik ederim :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bütün saydıkların güzel yerler ancak opera yeri biraz değil baya tes kalır buluşma noktasına :)
adalar hem merez hem her yere daha yakın bi nokta o yüzden adalar migros ;)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
operayı evime yakın diyerek saymıştım zaten :)
Neyse adalarda güzel, umarım 8 haziranda orada olabilirim...

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olursan güzel bi gün geçirmiş olusun :)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Bu fırsatı ayağımla tepmek istemem tabiki :) ama abimin durumuna göre bakıcazz artık İzmirden gelebirlirsem orada olucam kesin :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hadi bakalım inşallah :)

kurt bey

kurt bey

Üye
yaw siz daha buluşmadınızmı :)

kurt bey

kurt bey

Üye
Ben orda olmayacağım için başı değil sonu ilgilendiriyo :) İyi bakalım inşallah güzel geçer iyice bi eğlenirsiniz

Üst Alt