Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

mAd_girL

mAd_girL

Üye
@alperenbugra tabiki de bilirim yenişehiri ve çok severim orayı :))

ya istanbuldan gelecek arkadaşlar otogarda inip kendinize eziyet etmeyin anadolu üniversitesi kampüsün önünde inin ordan adalar migrosu sorarsanız tarif ederler ki gitmesi çok kolaydır. 25 dk nızı falan alacaktır yürüyerek :))

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@alperenbugra tabiki de bilirim yenişehiri ve çok severim orayı :))

ya istanbuldan gelecek arkadaşlar otogarda inip kendinize eziyet etmeyin anadolu üniversitesi kampüsün önünde inin ordan adalar migrosu sorarsanız tarif ederler ki gitmesi çok kolaydır. 25 dk nızı falan alacaktır yürüyerek :))

gayet mantıklı aslında ama en güvenlisi otogarda inmeleri
seçim onların tabi

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ist gelen arkadaşları ben karşılayacam zaten :)
çünkü 1 gün erken gelecekler buluşma dışı buluşma olacak aramızda ;)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
yani kendileri bilir tabi :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen yokmsun kesin?

mAd_girL

mAd_girL

Üye
yokum ya heralde :( :'(

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kader her an herşeyi değiştirebilir:)
kapımız acıktır
olurda gelirsen + olur maxi gurubu için
hem paint ball olabilir süpriz yani :)
neyse ben daha iç uyumadım dünden beri
hadi by :)

Salihyet

Salihyet

Üye
bekledikçe merak da artıo tabi :ehe akıllıca bi buluşma politikası :) :D Biz 24 Mayıs 2008'de kısmetse buluşuyoruz, tek eksiğimiz delimakina ve ahmet abi ;)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
kümbette oturuyorum ben de :)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
mimar sinan orayıda biliyo musun ((:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sabancı Lisesinin Oralar Değil Mi?

toprakumit

toprakumit

Üye
Nereler oluyor sizin dediğiniz yerler... Ben isim olarak bilmem ama yarısından fazla yeri bilirim sivasın... Araya girmek gibi olmasın ama ... Siz devam edin lütfen :)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
aynen sabancının karşısı eheheh toprak ümit belki mimarsinan ı bilmezsin ama sabanı lisesini görmüşsündür *-) sanırım.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sabancı Lisesini Hiç Sevmezdim. Liseler Arası Futbol Turnuvasında 1-0 Yenerek Sampiyon Olmuştuk :ehe
Ayrıca Sivas D.s.i Spor'dan Takım Arkadaşım Olan Suanda Beşiktaş'ın Kaptanı Olan Ibrahim Toraman O Zaman Sabancı Lisesinde Rakibimdi :nargile:

mAd_girL

mAd_girL

Üye
sen hangi liseden mezunsun ben sabancıdan değilim ama sabancının binasına bayılıyorum :))) öğrencileri malum :( (ya burayı karşılıklı sohbete çevirdik ama bişey olmaz heralde :| ) i. toramana ordan mı mezunmuuşş :)

toprakumit

toprakumit

Üye
İnşallah bidaha gidebiliriz Sivas 'a ama daha zor çünkü kimsem yok orada.... Ama güzel bir şehirdi... Ama tek bi kötülüğü üniversite biraz dışarı tarafta kalıyor... Otobüssüz ve ya minübüssüz gidilemiyor... :(

Üst Alt