Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
war warda ama dediğim gibi eskişehir trafiği taşıtlara biraz ters :D

--------------- Ekleme ---------------

leiche kardeşim ben o tarihte burda olursam en kral yardımı yaparım kardeşimize sen hiç merak etme;)
eywallah

bak toprak yardımcı bulundu :D

toprakumit

toprakumit

Üye
Tamamdır o zaman :D Olmazsa kankam bizi Otogardan alırsın zaten 1 gün önceden gelcez gece tekken turnuvası var :D:D:D Yani istanbul diyarbakır tayfasını aynı anda alırsın :D:D:D

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) oke

schumici

schumici

Üye
Tamamdır o zaman :D Olmazsa kankam bizi Otogardan alırsın zaten 1 gün önceden gelcez gece tekken turnuvası var :D:D:D Yani istanbul diyarbakır tayfasını aynı anda alırsın :D:D:D

kardeşim başımın üstünde yerin var;) sen buralara gelceksinde ben krallar gibi ağırlamıycammı. sınavım 3ünde bitiyo ama ben inşallah kalcam seni misafir etmeye sen hiç meerak etme kardeşim;)

--------------- Ekleme ---------------

:oke: :):):)
schumici Kardeşim sanada teşekkürler zaten senide alırız :):):)

kardeşim hep beraber akarız dalarız eskişehre:D kardeşim gelmiş ben onu oturturmuyum:D

toprakumit

toprakumit

Üye
kardeşim başımın üstünde yerin var;) sen buralara gelceksinde ben krallar gibi ağırlamıycammı. sınavım 3ünde bitiyo ama ben inşallah kalcam seni misafir etmeye sen hiç meerak etme kardeşim;)

Kardeşlerin en güzeli eğer benim için kalacaksan kalma ben seni anteptede görürüm :ok2: Ama Eskişehirde eğlence iyi olcek dedi Leiche, valla iyi olmasın dağıtırım oraları .... Dağılın Uleynnnnnn :D:D:D

schumici

schumici

Üye
Kardeşlerin en güzeli eğer benim için kalacaksan kalma ben seni anteptede görürüm :ok2: Ama Eskişehirde eğlence iyi olcek dedi Leiche, valla iyi olmasın dağıtırım oraları .... Dağılın Uleynnnnnn :D:D:D

ooo kardeşim ne demek ne demek sen geliyosun buralara gidermiyim hiç:D leiche nin dediği gibi eğlenceyi fulluycez sen hiç merak etme:oke:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gece bara gidelimmi 7.sinde :D

toprakumit

toprakumit

Üye
Valla harika olur :D:D:D

toprakumit

toprakumit

Üye
Valla ele başı sensin nur sen nereye biz oraya ona göre :ehe

schumici

schumici

Üye
toprak kardeşim hem bakarsın nuri alçoyla falan karşılaşırız:D:D:D:D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
24 Saat Net Başında Olamam Ki?
Az Once Nete Girdim Ve Soruyu Gördüm Cevabı Hemen Verdim. Ben Gördüğüm Andan Itibaren Verdiğim Zamana Bakarım :nargile:

toprakumit

toprakumit

Üye
24 Saat Net Başında Olamam Ki?
Az Once Nete Girdim Ve Soruyu Gördüm Cevabı Hemen Verdim. Ben Gördüğüm Andan Itibaren Verdiğim Zamana Bakarım :nargile:

Her zamanki gibi harika cevapların ile adamı köşeye sıkıştırıyosun :ok2:

Üst Alt