Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

iremm

iremm

Üye
öptü bu beni:@

keremle arkadaşlıgın mı var niye öpüyorsun sevmiyorum ben öpme möpme:@qelirsem de gül dostum kızdım şimdi:vur

Benimkiside espriydi ama senin yusunden uyarı aldım:@Şikayet etmene ne hacet vardıki anlamadım seni?:bilmem:

ben seni şikayet etmedim...ben bu sitede gereksiz ve boş stam msj atmayanlar haricinde kimseyi şikayet etmedim...

ama bana öyle espiri yapma:nono:

:kop::kop::kop:

researcher

Üye
bulustunuzmu bulusmadınızmı.....?

toprakumit

toprakumit

Üye
Daha nasip olmadı titanic :D:D:D

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
titanic gemiyle mi gidecen buluşmaya?:ehe

FerreT

FerreT

Üye
bulustunuzmu bulusmadınızmı.....?

Burda suçlu olarak Leicheyi gösterebilirz..buluşma konusunu nerredeyse 2007 de verdi :ehe

Daha hala buluşacaklar..cevap yazmış ve gelecem diyen arkadaşların vazgeçmesinden korkuyorum (: veya tam buluşmaya 1 hafta kala buluşma falan yok die bi cevap versin istermisiniz :p

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Burda suçlu olarak Leicheyi gösterebilirz..buluşma konusunu nerredeyse 2007 de verdi :ehe

Daha hala buluşacaklar..cevap yazmış ve gelecem diyen arkadaşların vazgeçmesinden korkuyorum (: veya tam buluşmaya 1 hafta kala buluşma falan yok die bi cevap versin istermisiniz :p

:birak:

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ben gelemicem üzgünüm ama o tarihte eskişehirde değilim.. :( özür diliyorum üzülerek.

toprakumit

toprakumit

Üye
Kanka bi gelenlerin listesini yayınlasan sevinirim bakalım kimler olcek?_?_?

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dur kanka 1 aydır paint ballın peşinden koşturuyorum 2 3 güne kadar oraya gidip bilgi alacam yazma kistemedim çünkü ilk heves kursağımızda kaldı. neyse artık o olsun ona göre listeyi yazacam zaten istanbuldan 4 kişi gelyor konyadan 1 kesin 2 olabilir hataydan1 kesin biz burda yani e.sehirde5 kişiyiz zaten maxi ailesi olarak birde nega süpriz yapabilir bazen konuşuyoruz. neyse organizasyon kesinleşsin yazacam listeyi ;)

--------------- Ekleme ---------------

diyarbakırdan sen :D seni yazmayı unuttum
bu arada unuttuklarım kusura bakmasın

Kahinetim tutuyor...bi üye gitti

kendini kain sanıor :haha:

toprakumit

toprakumit

Üye
dur kanka 1 aydır paint ballın peşinden koşturuyorum 2 3 güne kadar oraya gidip bilgi alacam yazma kistemedim çünkü ilk heves kursağımızda kaldı. neyse artık o olsun ona göre listeyi yazacam zaten istanbuldan 4 kişi gelyor konyadan 1 kesin 2 olabilir hataydan1 kesin biz burda yani e.sehirde5 kişiyiz zaten maxi ailesi olarak birde nega süpriz yapabilir bazen konuşuyoruz. neyse organizasyon kesinleşsin yazacam listeyi ;)

diyarbakırdan sen :D seni yazmayı unuttum
bu arada unuttuklarım kusura bakmasın

kendini kain sanıor :haha:

Benim gibi bi adam unutulurmu yaw :D:D:D Dur dur turgayı alıpta gelim ben :D:D:D Konyadan yada kayseriden gelen varsa alayım onlarıda benzin parasından yırtarız :D:D:D

FerreT

FerreT

Üye
Görünen köy..bak gör son 2 gün kala Leiche buluşma falan yok dağılın diecek :sahan:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ferret sen bu buluşmadan ne istiyon ?

Üst Alt