Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

Nazy

Nazy

Üye
oğuz abi ile görüştüm, gelmem için ikna edici konuştu, bundan önce ki pilanlarımda değişiklik yok zaten ;) karışlığa sebep olmak istemem :heyo:
istanbuldan hep beraber eskişehire yolculuk süper olucak
salihyet
ousahin
grafix
ve ben:)

lagalugaon

Üye
...

toprakumit

toprakumit

Üye
Oooo buluşmaya herkeş geliyor sevdim ben bu işi :):):)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kadro toparlanmış :)

keklikcomik

keklikcomik

Üye
Bende hataydan gelcem inşallah; Hatay-Eskişehir 550-600 km

toprakumit

toprakumit

Üye
Bakın en iyisi eskişehir yapalım ertesi günüde istanbul sonraki günde izmir :ehe olmazmı?_?_?
Bana uyar yani :ok2: Ben yanımda 4 kişiyi getiririm :ok2:

ouSahin

ouSahin

Üye
abowwwwwwwwww ben ne yapcam ? hataydan taa nerelere goturceniz beni ? :)

--------------- Ekleme ---------------

gelirsem ????:op:

öptü bu beni:@

keremle arkadaşlıgın mı var niye öpüyorsun sevmiyorum ben öpme möpme:@qelirsem de gül dostum kızdım şimdi:vur

keklikcomik

keklikcomik

Üye
Bırakın bu işleri be rahatsız ediyormuşmuşum ben ne dedim adama hem msjımı silmişsiniz hem uyarı gonderyosunuz anamadım beee!!! :@:nono:

ouSahin

ouSahin

Üye
Bırakın bu işleri be rahatsız ediyormuşmuşum ben ne dedim adama hem msjımı silmişsiniz hem uyarı gonderyosunuz anamadım beee!!! :@:nono:

evet rahatsız eden bir mesaj gönderiyorsun ki ben sana espirili bir yaklayışla gelmiyen diyorum ve gülüyorum....sen gelirsem öpücük atıyorsun :ss espiri anlayışını ben anlamıyorum dostum...bana msj yazıyorsan öpücüklü falan filan msjlar atma:nono:

keklikcomik

keklikcomik

Üye
Benimkiside espriydi ama senin yusunden uyarı aldım:@Şikayet etmene ne hacet vardıki anlamadım seni?:bilmem:

ouSahin

ouSahin

Üye
Benimkiside espriydi ama senin yusunden uyarı aldım:@Şikayet etmene ne hacet vardıki anlamadım seni?:bilmem:

ben seni şikayet etmedim...ben bu sitede gereksiz ve boş stam msj atmayanlar haricinde kimseyi şikayet etmedim...

ama bana öyle espiri yapma:nono:

Üst Alt