Ummarım güzel bir buluşma olmuştur
Fotoğrafları bekliyoruz.
Ben gelmek istemiştim ancak 1 hafta öncesine kadar Uçak bileti bulamadım maalesef o yüzden askıda kaldı ve gelemedim. Birdaha böyle bir organizasyona katılmayı düşündüğümde de en azından 1 ay önceden biletimi alacağım , ders oldu
öcelikle herkezden çok özür diliyerek gelemiyecegimi söylemek zorundayım...Güzel bir plan olcaktı kafa dinleme ve vakit geçirme adına güzel bir hafta sonu olcaktı..ama olmadı bu saatten sonra bilet alamam zaten..
Gelemiyecegimi zaten belirtmiştim bu konu hakkında gerçekten çok moralim bozuldu...Herkezden özür diliyorum...Bir dahaki İstanbul'da dahil diger Maxicep buluşmalarına katılmama kararı aldım...
herkeze iyi eglenceler..Tekrardan Kusura Bakmayın..
Ummarım güzel bir buluşma olmuştur
Fotoğrafları bekliyoruz.
Ben gelmek istemiştim ancak 1 hafta öncesine kadar Uçak bileti bulamadım maalesef o yüzden askıda kaldı ve gelemedim. Birdaha böyle bir organizasyona katılmayı düşündüğümde de en azından 1 ay önceden biletimi alacağım , ders oldu
Gelemiyecegimi zaten belirtmiştim bu konu hakkında gerçekten çok moralim bozuldu...Herkezden özür diliyorum...Bir dahaki İstanbul'da dahil diger Maxicep buluşmalarına katılmama kararı aldım...
herkeze iyi eglenceler..Tekrardan Kusura Bakmayın..
Sen bize geliyoruz dedin bende ona göre plan yaptık.... Eğer gelemiyecekseydiniz boşa laf söylemeyecektiniz... Zaten buluşmalara katılmıyorsun bundan sonrada katılmasan olur... Sevgiler....