1!!Dünyada Rekabet Etmesi Zor Olan 5.GSM Turkcell!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
1!!Dünyada Rekabet Etmesi Zor Olan 5.GSM Turkcell!!!
World Gsm union açıkladı :Dünyada ülke içinde rekabet etmesi zor olan en zor 5.gsm Turkcell
Kriterler:Kapsama alanı, abone sayısı,kampanya avantajları,dünya üzerinde genel görüşe göre Turkcell 5.sırada bulunmakta...
Vodafone Türkiye'de Turkcell'i Geçemiyor Açıklamasının Altı Çizildi
Dünyada en zor rekabet Vodafone diğer Gsm Şirketleri arasında yaşanıyor
Vodafone geçmiş günlerde vergilerin yüksek olduğunu ve vodafone zora girdi Türkiye'de Çekilebiliriz Demişti

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Evet Dünyada Kazık Fiyatü Abonelerini Kazıklama Alanında Da Ise 1 Kesinlikle Numaradır Turkcell

PAPADOC

PAPADOC

Üye
bencede vodafone de açıklama yaptı 35 milyon aboneye ulaşan biriye rekabet etmek çok zor dedi

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
turkcell işini biliyor

POWER

POWER

Üye
Vergiler bi azalsa süper olcak kaliteli iletişim sunuyo ;)

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
turkcelll kontür fiyatınıda düsürse

technonur

technonur

Üye
turkcellin en büyük avantajı çook önceden kurulmuş olması tcell ile aynı anda vodafoneda kurulsaydı aynı noktadan start alırlardı bence herşey çok daha farklı olurdu örnek ben tcell kullanmak istemiyorum ama adama telini ver diyorum tcell çıkıyo 100kişinin 70inde tcell var ne yapalım mecbur bizim buralarda tcell hayattan koparıyo ztn çekmiyo doru düzgün avcılardayız halkalı esenyurt sultançiftliği yazıyo tel bile kafayı yicek en sonunda

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bence türkcell kontör fiyatını düşüreceğine devlet wergileri düşürse nasıl olur?

POWER

POWER

Üye
Yerinde olur leiche ama duyan yok!Neredeyse soluğumuz havadan bile vergi alınacak üstümüzden para kazanılacak sonuda da ülkeyi kalkındırdık ekonomi dzeldi diyecekler!!!

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Yerinde olur leiche ama duyan yok!Neredeyse soluğumuz havadan bile vergi alınacak üstümüzden para kazanılacak sonuda da ülkeyi kalkındırdık ekonomi dzeldi diyecekler!!!

daha sırada evinin önünde park ettiğin arabadan günlük 7 ytl vergi alınması war

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
5. ama ne kadar... atsada bırakamıoz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt