1 DoLaRın Sırrı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
1 DoLaRın Sırrı...
Bilindiği üzere IN GOD WE TRUST yazar 1 Doların üzerinde. Hatta çok muhabbeti geçmiştir. Görüyor musun adamları dinlerine ne kadar bağlı diye. Şimdi bu görüşü tamamen çürütüp çöpe atacağız. Önce bir doların resmini iyice inceleyelim

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 856x316 ve 37KB ) Buraya Tıklayın

Şimdi şu kısmını incelemeye alalım(Bana göre en önemli kısım)

Bi kere bu şekil ne anlama geliyor. Onu bilmemiz lazım. Bu şekil illuminati sembolü. Anlam olarak ordaki göz (haşa sümme haşa) tanrıları olan baphomet(mitolojide

şeytan) Dünyayı o gözlüyo anlamında

Piramid'in altında roma rakamları ile MDCCLXXVI yazıyor. Bunun karşılığı 1776 demek. Amerikanın kuruluşu ve Illuminati'nin kuruluşu aynı tarih.

Ayrıca üç boyutlu piramid'in ayrı ayrı düşündüğümüzde her boyutu için

Tabanlar toplamı 666 sayısı'nı veriyor. Bu da satanizm'de şeytanın rakamı olarak kabul ediliyor

Buna ek olarak Piramid'in simetriğini düşünüp uçlarına gelen harfleri dikkate aldığımızda İlginç bir sonuç ortaya çıkıyor

Harfler MASON kelimesini oluşturuyor.

Piramid'in altında ve üstündeki yazılar da çok büyük anlam ifade ediyor.

Piramidin altında yazan NOVUS ORDO SECLORUM kelimesine dikkat edelim. Novus = yeni, ordo=düzen, Seclorum =Dünya, Seküler Seclorum iki anlama geliyor. Cümle Yeni Dünya düzeni yani yeni seküler düzen demek. Seküler kelime anlamı olarak din dışı dinsiz gibi anlamlara geliyor.

Üstte yazan Annuit Coeptis = Bizim meselemiz demek. Yani anlıyoruz. Bunların amacı ne sağında yazan IN GOD WE TRUST ile birebir zıt.

doların sağ tarafında bulanan
bu şekilde ise üstteki yıldızlar elindeki oklar ve yapraklar hepsi 13'er adet. 13 biliyorsunuz hıristiyanlıkta uğursuz sayı. O yüzden satanizm ve masonlukta 13uğurlu sayı olarak kabul edilmektedir.

Şimdi soruyorum size bunların hepsi rastlantısal olabilme ihtimali yüzde kaç?

alıntı

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yüzlerce kez verildi ve tartışıldı, birileri ABD'yi karalamaya mı çalışıyor belli değil, bu yüzden ipe sapa gelmeyen şeyler diye düşünüyorum, ama tabiiki tamamen reddetmiyorum :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Verildi :hmmm

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
bilmiodum :s kilitlensin o zaman

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Yüzlerce kez verildi ve tartışıldı, birileri ABD'yi karalamaya mı çalışıyor belli değil, bu yüzden ipe sapa gelmeyen şeyler diye düşünüyorum, ama tabiiki tamamen reddetmiyorum :)

Oyle bir Ülke her türlü karalanmayı hak eder.Aldıkları Ahların yerine saysınlar :pro:

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Mebuchadnezzar

Üye

Abd yi kimsenin karalamasına gerek yokki Abd'nin kuruluşunda kara bi leke var. Kuruluşu geçtim bu güne kadar yaptıkları onlar için kara bir leke.

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için tşk

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ayyy rencide mi olmam lazım şimdi :ehe:kop:

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
hehe yok ya :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Amerıka masonık bır devlettır,tamamı da gercektır.Amerıkanın karalanacak bır tarafı kalmamıstır zaten zıfırı karanlıklardır.
Masounluk:Yenı dunya duzenı
MAsonlar:Bu düzenın mımarları
..
Lütfen meraklıları baksınlar:Cezmi Yurtsever-Şifre

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
konuyu paylaştıma pişman mı oldum ne :S:S

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Neyse , Böyle bir devlet için tartışmaya değmez sanırım.

Mebuchadnezzar

Üye
Bu amerika ile ilgili değil aslında amerikayi yahudiler yönetiyo ekonomik güçleri onların eline... Ve bizim dinimiz yahudilerden uzak durmamizi emretmekte müslümanlar olarak çok çektik onlardan şimdiyse bütün dünya çekiyo...

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
bişi paylaştım çok uzadı.. yeter arklar yha :SS

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
tartışma istemiorum ondan

Mebuchadnezzar

Üye
Çok uzamis yetermis :s ne saçmalık bu buranın tam emin olmamakla beraber 1 milyona yakın üyesi bulunmakta buraya konu açıyorsan hepsinin site kuralları içerisinde yorum yapma hakkı vardır yorum istemiyorsan konu açmayacan tartışma çıkarsada adminler müdahele ederki şu anakadar kimsenin kimseye laf attığını görmedim bu konuyla ilgili :s

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt