Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 Dileğim Var !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie
Üye
site sorunlu kardeşİm
A1234567A
Üye
güzel konu fakat site opera ie8 ve mozilla ile açılmıyor
Dawn
Emekli Yönetici
cok duygulandım ilk defa göruyorum etkildei cocuklar beni özelikle şu istek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
en yakın zamanda bu kardeşimizin dileğini yerine getirecem
Onur Saka
Üye
Cok Teşekkür Ederim Herkez Elinden Gelen Yardımı Yaparsa İyi Olur
zehircbbb
Üye
uLasabıLen ıLetebıLır mı ? Kırık Lınk..
--------------- Ekleme ---------------
Bız okuLda bır uyguLama basLattık.Her sıNıf FiListindeki 1 KardesiMizin ayLık masrafLarını ustLendık.23 kısıyız sadece bızım sıNıfTa. Herkes ayda 1 kere 5 teLe verıor asgari. Kimi hafTada 5 tL verıo. Allah'a sukur zaTen sıNıfımızda durumu koTu oLan yok.O cocuk cok mutLu sanırım.. Bence boyLe uyguLamaLarı arTırmak Lazım. İsraiL gbi acımasz bir uLkenın bırakTıgı ızLerı sıLmek ve oLmamasını sagLamak saNdıgımız kadar zor deıL ama koLay da deıL...MitingLere gdip bagırıp oLacak bısey hc deiL.. LütFen eLimiz kaLem tutsun..!! KahroLsun ......!!!
D3N1Z
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar sitedeki sorunlar ellerinden geldigince giderilmiş daha iyi ulasım ıcın yenılenmısdır bilginize
● aLuvi ●
Üye
Sitede hiçbir sorun bulunmamaktadır .. Hem Doğuş abimizin yorumuna katılmaktayım ..
Ben Yardimci oLurum.Metin2 2 tane charimi sattim 2000 TL ye o para hepsi onlara olsun ama siteye girdim boyle yaziyor:
"Yakında Tunceli / PertekYatılı Bölge İlköğretimOkulu ÖğrencilerinDilekleriyle Burada Olacağız.Tüm Duyarlı İnsanlarımıza Teşekkürü Bir Borç Biliriz www.1dilegimvar.com"
Beni bu kisilere ulastirabilecek varmi?
khytr89
Üye
mutlu ol yeter
Reşwan
Emekli Yönetici
bilgilendirme için teşekkürler
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Site artık kulanım dışı olup,erotizm içerikli domainlerin tanıtımlarını yapmaktadır.
Üst konudan alınıp,site aktif olana kadar kilitlenmiştir.(Siz buna ömür boyu da diyebilirsiniz. )