1 değil 2 değil 3 değil 4 değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
1 değil 2 değil 3 değil 4 değil
tam 5 kavanoz bal ve polen sadece 100 lira

Hasan

Üye
eeeeee napalım

[video=youtube;z5LMj2_9VIE]http://www.youtube.com/watch?v=z5LMj2_9VIE[/video]

Tepkiler: TheExplorer
boş verin bunları biara 7 kilo verdi arkadaşlar aldı 1 hafta sonra çöpe attılar

aynen öyle birde bazısı dini suistimal ediyor ayrıntıya girmiyorum burda ama devlet açıklıyor onlar doğal değil diye birde reklamlarda adam tutmuşlar aldınızmı (yanıt hep evet) memnunmusunuz (hep evet sanki beğenmeyen hiç yok) hep kandırmaca ve bunu milletimizde ''yiyor''

bugün kandil tam 7 kilo bide reklam çıkıyor tam yarım saat sanki belgesel anlatıyor
haa bide yüz maskesi oluyormuş cilde iyi gelir diyor ulan ben o balı yüzüme sürsem çıkarmak için bi ton su harcarım

Tepkiler: spy ghost
arkadaş yüze bal mı sürülür ne saçma iş. böyle giderse millet yüzüne b.. da sürer

nevzat soydan cd si hediye çay hediye polen hediye sigara bıraktırma hapı hediye bide 7 kilo bal kargo dahil 100 tl bu ne ya 1 kilo bal 10 tl olurmu ya bal okadar ucuzmu ya glikoz ve bal mumu karışık kakalıyorlar ayıp günahtır yahu

Şu sitede ucweb ile ne güzel takıliyordum artık olmuyor yav

----------Eklendi @ 00:04:48 ---------- Yazıldı @ 00:02:45 ----------

Şekerden ucuz. Niye öyle satıyorlar sanıyorsun. Muhtemelen kakalamak amacıyla baya bir ürettiler. Millet anlayana kadar 5 kilosunu 100'e sattılar. Şimdi ellerinde mal kaldı. Ya onlara girecek ya da vatandaşa. Vatandaş da uyandı artık onlara.

alan alıyor halen

ucweb e ne oldu

Yeni sitenin pc görünümü ucwebden berbat maalesef

opera da gayet iyi duruyor

----------Eklendi @ 00:40:02 ---------- Yazıldı @ 00:39:11 ----------

ama 2 çeşit pc görünümü var bide mobil var

hayır bende sadece mobile light ve pc çıkıyor. Diğeri nasıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...