ByKatre
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok Sağol Kardeş Barfix Programı Resimler Açılmıyor
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler Kardeş Ama Linkteki Barfix Programı Resimleri Açılmıyor
Baktım şimdi açılıyor 2.linktekini diyorsan doğrudur açılmıyor fakat sen bu siteye gireceksinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızilk baş başlangıç testi yapıp kaç barfiks çekebildiğine bak çekebildiğin kadar barfiks çek yani 3-5 arası çekebiliyorsan ilk sütunu 6-9 arası çekebiliyorsan 2.sütunu 10+ çekiyorsan 3.sütunu takip et 3.haftanın sonunda gene böyle bir test yapacaksın ve aynı şekilde kaç barfiks çekebiliyorsan o sütunu izleyeceksin.Daha anlamadığın şeyler varsa sorabilirsin.
Tamam Çok Sağolun Dün Mekik Şınav Ve Yarım Barfix Çalıştım Her Tarafım Ağrıyor
hamlaştığından dolayı olur o ama yapıp bırakma tekrar yap 2 günden fazla ara verme yine ağrı yapar yoksa bir de başlamadan önce ısın biraz yoksa kendini sakatlayabilirsin ve ısındığın zaman hem daha rahat yaparsın hemde ağrı çekmezsin zaten kiloda varmış atıyorum biraz koşu veya yürüyüşten sonra birazda esneme hareketleri yap ve programlı bir şekilde barfix + şınav + mekik ve karın egzersizleri yap.
Barfiks çekmek için yerin varsa 6 Haftada 20 Barfiks Programı var yapmanı tavsiye ederim hem kasların güçleniyor hemde barfiks sayını arttırabiliyorsun buna benzer 6 haftada 100 şınav, 6 haftada 200 mekik tarzı programlar var benim en çok önereceğim şu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhergün düzenli uygularsan kısa sürede etkisini görüryorsun.
Barfiks programıda bu sitedeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradada türkçe açıklamalı olarak şınav programı varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Video ki dedim,anladıın?Barfiks programında dikkat ettiysen yanda -2.Hafta ile -1.Hafta var bunlarda 1 barfiks bile çekemeyenler için.Orda negatif barfiks yöntemi var negatif barfiksin nasıl çekildiğini araştır ondan sonra -2.hafta ile -1.Haftayı uygula 2 haftanın sonunda 3-6 arası barfiks çekebileceksindir.
Video ki dedim,anladıın?
Can alıcı bir soru;peki sen bunları deneyipte mi bir kişiye sunuyorsun yoksa denemeden,etraftan bulma copy-paste ile mi uğraşıyorsun?
Zaten antrenman yapmaya yeni başlamışsın bu çok normal 1 gün antrenman yapıp ertesi gün dinlenebilirsin bir süre sonra kondisyon tutacağın için kas ağrılarında azalacaktır.Aslında Mantıklı Dün Çok Uğraştım Barfix Falan Simdi Kolumu Kaldıramıyorum Nasıl Devam Edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?