1 adet pepsi kodu lazım bugün 26.06.2013 isterseniz sonra da verebilirsiniz :d tabi verecekseniz

Sponsorlu Bağlantılar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
1 adet pepsi kodu lazım bugün 26.06.2013 isterseniz sonra da verebilirsiniz :d tabi verecekseniz

2 adet de olabilir 3 daha güzel olur tşk

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Konuya kilit vurdura bilirsin birazdan.

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
:tşk::tşk::tşk:

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
x-scarface

x-scarface

Üye
Caa cola olmamı :naughty:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bana da coca cola pepsi farketmez :ehe

nokia_belle

nokia_belle

Üye
yenileri send edildi bunların açma halkası farklı zaten onlar aslında kullanılmamış ama girerken hata yapmış olabilirsiniz çünkü yeni açtım onu,neyse stok var tabi gece gece o kodu görene kadar çok çektirdi anca güneş ışığında belirgin oluyor

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
yenileri send edildi bunların açma halkası farklı zaten onlar aslında kullanılmamış ama girerken hata yapmış olabilirsiniz çünkü yeni açtım onu,neyse stok var tabi gece gece o kodu görene kadar çok çektirdi anca güneş ışığında belirgin oluyor

:tşk: yarın tekrar denerim :D sistemde bir hata falan olabilir bilmiyorum :bilmm

-Emre

-Emre

Üye
Lol için mi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
2 xp kodu halinde gönderdim

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
OPC

OPC

Üye

417 xp :ehe

OPC

OPC

Üye
xp kodlarını bana verebilirsiniz :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye

1 kod yeter dediğinden öyle yaptımda forumda zaten 2. Kodu bulmayı bırak o halde zaten bulamazsın
Bir yeter diyip 3 istiyorum yazdın dedim önemli,yardımım dokunsun,lazım değildi yani ne gerek vardı konuya denir gece gece kodu görene kadar miyop oldum zaten

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Banada xp koduuuuuuuuuu :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
:D

- - - Eklendi - - -

Hesabımı vereyim siz kasın :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
1 kod yeter dediğinden öyle yaptımda forumda zaten 2. Kodu bulmayı bırak o halde zaten bulamazsın
Bir yeter diyip 3 istiyorum yazdın dedim önemli,yardımım dokunsun,lazım değildi yani ne gerek vardı konuya denir gece gece kodu görene kadar miyop oldum zaten

ben de zaten bir kod vardı 2 kod ile ip takviyesi kodu alınıyor 3 kod istediğim de 4 ip takviyesi için

- - - Eklendi - - -

4 değil 2

Üst Alt