1.5 yaşındaki çocuğunu boğazını keserek öldürdü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
1.5 yaşındaki çocuğunu boğazını keserek öldürdü
Samsun'da ruhsal tedavi gören bir kadın, 1.5 yaşındaki oğlunu boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziosmanpaşa Mahallesi Hekimoğlu Ali Paşa Sokak'ta bugün saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, ruhsal tedavi gören 4 çocuk annesi E.K. (34), evlerinin koridorunda 1.5 yaşındaki oğlu R.K.'nin boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdü.

11 yaşında vahşeti yaşadı

Annesinin bakkala gönderdiği 11 yaşındaki O.K., eve geldiğinde korkunç manzara karşısında ne yapacağını şaşırarak komşulardan yardım istedi.
Olayın polise haber verilmesi üzerine eve giden polis ekipleri, koridorda 1.5 yaşındaki R.K.'nin cesediyle karşılaştı. E.K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 3 katlı bir evin zemin katında 120 YTL kira ödeyerek oturan ailenin geçim sıkıntısı içinde oldukları, E.K.'nin de babası öldükten sonra ruhsal bunalıma girdiği ve uzun süredir tedavi gördüğü öğrenildi.
R.K.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Annesi gözaltına alınan ve babası da ifadesine başvurulmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 3 yaşındaki O.K.'ye komşuları sahip çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

Altun.

Altun.

Üye
ALLAH başa wermesin abi böle olayları üzüldüm ya bi de samsundaymış...

yusufucan

yusufucan

Üye
Yuhh yanii anneye Bak yaa :(

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Çocuğun fotoğrafındaki masumiyetine bakın :agla

Böyle anne mi olur hiç..Allahım sen bizim aklımıza mukayyet ol.

POWER

POWER

Üye
Ne anneymiş!Yazıklar olsun :sahan:

neslein

neslein

Üye
ya artık böle seylere inanasım gelmiyor bir anne ufacık yawrusuna nasıl kıyabilir :(
insan cocuklar hasta oldugunda bile üzülüyor bir damla fazla yemek yesin diye herseyi yapıyor anneler bu nasıl bir vicdanki sen kendi elinle öldürüyorsun yazıklar olsun başka bişey demiyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Peki sen nasıl yaşayacaksın allah seni öldürmez süründürür..Allah sana beterini versin.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
çok kötü bi olay ya...Allah insanların ruh sağlığını bozmasın..kadının olayın bilincinde olduğunu sanmıyorum...yazık... :(

ALican35

ALican35

Üye
böLe insanLaRı asmaq Lasm :@ zaten hep böLe 2 , 3 dengesiz kendini biLmeyen yüsünden Kac ki$i öLüo :(

keremerson

keremerson

Üye
yasminoz'un dediği gibi bi insan bunun bilincinde olarak o olayı yapamaz, o masum bakışlı küçücük çocuğu öldüremez yani..
Tımaraneye kapatmak lazım :bilmm
Elbet cezasını çekecektir, olan o küçük zavallı çocuğa oluyo işte

hidayet

hidayet

Üye
çok kötü bi olay ya...Allah insanların ruh sağlığını bozmasın..kadının olayın bilincinde olduğunu sanmıyorum...yazık... :(
bencede olayın bilincinde olmadan yapmış ama çok üzücü bir durum :ss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...