1.000 tl ye alınabilecek en güzel telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

ngnadirng

Üye
    Konu Sahibi
1.000 tl ye alınabilecek en güzel telefon?
Merhabalar. 1.000 tl ye alabileceğim en özellikli ve en sıkı telefon hangisidir?
ı phone ve samsung a kalmış biraz pazar. sanırım bu ikisi şu an dinamosu piyasanın.

fatih_347

Kapalı Hesap
lg optımus black veya samsung galaxy sl tavsiye ederim :oke:

• Beğen
Tepkiler: Masha
y n s c n

y n s c n

Üye
Aradığınız özellikler nelerdir ?

ngnadirng

Üye
    Konu Sahibi
Özellik olarak interneti hızlı olsun. İnternete girmemden dolayı şarjı hemen bitmesin ve fotoğraf çekimlerinde de nokia n95 8 gb telefonumdan daha iyi çekimler yapabileyim yeter bana.--

Lenneth

Üye
Xperia Neo

ngnadirng

Üye
    Konu Sahibi
Peki neden xpria neo? bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum

Masha

Masha

Üye
Fatih'e katılıyorum. Tavsiye edilecebilecek, o fiyata bulabileceğin en iyi smartphone'lar Optimus Black ve Galaxy S'dir.

• Beğen
Tepkiler: fatih_347

ngnadirng

Üye
    Konu Sahibi
Fatih'e katılıyorum. Tavsiye edilecebilecek, o fiyata bulabileceğin en iyi smartphone'lar Optimus Black ve Galaxy S'dir.

Galaxy S in bir kaç modeli var sanırım. İnternet hızı vbe kamera kalitesi olarak bu fiyat aralığında hangisini almalıyım?

OLcay_1095

OLcay_1095

Üye
Galaxy güzele benziyor evet.

Masha

Masha

Üye
Galaxy S in bir kaç modeli var sanırım. İnternet hızı vbe kamera kalitesi olarak bu fiyat aralığında hangisini almalıyım?
Ben kendim kullanıyorum Optimus Black hakkında olumsuz söyleyeceğim hiç birşey yok. İnternet hızı wifi ve kalitesinde sorun yok. Bende çok karşılaştırdım ama ezici üstülüğü ile Optimus Black çıktı. 700 NIt parlaklık ve Nova Display ekranıyla gerçekten gözalıcı.
Galaxy S iyi ve kaliteli bir cihaz ama Black daha üstün. Tavsiyem dediğim gibi Optimus Black. Fiyatına göre bakarsak yine Optimus Black. Emin ol Optimus Black'i Samsung markası üzerine çıksaydı 1500 Lira dan aşağı piyasaya sürmezlerdi.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
kamera en iyi n8.ekran kapasitif.algılaması çok güzel.tabiki piyasanın en iyisi değil ama en iyilerden.şarzı backround konumunda 4 günden fazla gidiyor..internet tarayıcısı yavaştı,anna'yla hızlandı belle ile çok güzel olduğunu söylüyorlar.Belle li n8:

oyun desteği ios ya da android kadar yok ancak canın sıkıldığında açıp bi pes11 ya da asphalt 6 oynayabilirsin..üstelik uygun aparatla telefona klavye bağlayıp da oynayabiliyorsun..sistemin iyiliğine gelince kullanışlı.ve belle ile android düzeyini yakalamış durumda.tabii istersen o fiyata galaxy s de alabilirsin.Madness'den alıntı
- Nokia N8, Symbian^3 işletim sistemi kullandığı için (orjinalinde 800 MHz olduğu halde pil ömründen tasarruf edebilmek için saat hızı düşürülmüş) 680 MHz'lik ARMv6 komut setli CPU'sunun yanı sıra 300 MHz'lik GPU'sunu (Broadcom BCM2727) de kullanır, böylece toplam işlemci saat hızı 980 MHz'e çıkar, uygulamalara doğrudan ayrılabilen CPU saat hızı ise 612 ~ 646 MHz arasındadır.kamera 12 mp çift led flashlı

- Apple iPhone 4, iOS işletim sistemi kullandığı için (orjinalinde 1000 MHz olduğu halde pil ömründen tasarruf edebilmek için saat hızı düşürülmüş) ARMv7 komut setli 720 MHz'lik CPU'suna ek olarak 200 MHz'lik GPU'sunu (PowerVR SGX535) de kullanır, toplam işlemci saat hızı 920 MHz'e çıkar, uygulamalara doğrudan ayrılabilen CPU saat hızı ise 648 ~ 684 MHz arasındadır.kamera 5 mp,flashsız

- Samsung Galaxy S, Android işletim sistemi kullandığı için ARMv7 komut setli 1000 MHz'lik CPU'sunun yanı sıra 200 MHz'lik GPU'sunu (PowerVR SGX540) kullanamaz, toplam işlemci saat hızı 1000 MHz'de kalır ve uygulamalara doğrudan ayrılabilen CPU saat hızı 480 ~ 675 MHz arasındadır.kamera 5mp flashsız

61semih

61semih

Üye
lg optımus balck ın beyazı

• Beğen
Tepkiler: fatih_347 ve Masha
Masha

Masha

Üye
kamera en iyi n8.ekran kapasitif.algılaması çok güzel.tabiki piyasanın en iyisi değil ama en iyilerden.şarzı backround konumunda 4 günden fazla gidiyor..internet tarayıcısı yavaştı,anna'yla hızlandı belle ile çok güzel olduğunu söylüyorlar.Belle li n8:

oyun desteği ios ya da android kadar yok ancak canın sıkıldığında açıp bi pes11 ya da asphalt 6 oynayabilirsin..üstelik uygun aparatla telefona klavye bağlayıp da oynayabiliyorsun..sistemin iyiliğine gelince kullanışlı.ve belle ile android düzeyini yakalamış durumda.tabii istersen o fiyata galaxy s de alabilirsin.Madness'den alıntı
- Nokia N8, Symbian^3 işletim sistemi kullandığı için (orjinalinde 800 MHz olduğu halde pil ömründen tasarruf edebilmek için saat hızı düşürülmüş) 680 MHz'lik ARMv6 komut setli CPU'sunun yanı sıra 300 MHz'lik GPU'sunu (Broadcom BCM2727) de kullanır, böylece toplam işlemci saat hızı 980 MHz'e çıkar, uygulamalara doğrudan ayrılabilen CPU saat hızı ise 612 ~ 646 MHz arasındadır.kamera 12 mp çift led flashlı

- Apple iPhone 4, iOS işletim sistemi kullandığı için (orjinalinde 1000 MHz olduğu halde pil ömründen tasarruf edebilmek için saat hızı düşürülmüş) ARMv7 komut setli 720 MHz'lik CPU'suna ek olarak 200 MHz'lik GPU'sunu (PowerVR SGX535) de kullanır, toplam işlemci saat hızı 920 MHz'e çıkar, uygulamalara doğrudan ayrılabilen CPU saat hızı ise 648 ~ 684 MHz arasındadır.kamera 5 mp,flashsız

- Samsung Galaxy S, Android işletim sistemi kullandığı için ARMv7 komut setli 1000 MHz'lik CPU'sunun yanı sıra 200 MHz'lik GPU'sunu (PowerVR SGX540) kullanamaz, toplam işlemci saat hızı 1000 MHz'de kalır ve uygulamalara doğrudan ayrılabilen CPU saat hızı 480 ~ 675 MHz arasındadır.kamera 5mp flashsız

Fotoğraf makinası değil telefon alıyorsun. Nokia ki Symbian işletim sistemi kullanan bir marka. Android telefonlarına karşı hiçbir şansı yok. İphone 4 gereğinden fazla fiyat farkı var. 5 Mp kamera iyi ama Flash'sız olması kötü. Optimus Black'te ise Flashlı 5 MP kamera ve 2 MP ön kamera mevcut.

ngnadirng

Üye
    Konu Sahibi
Masha çok saol. bu telefonu alıcam ama daha sonra biraz öğrenebilmek için başını ağrıtıcam :)

• Beğen
Tepkiler: Masha
Masha

Masha

Üye
Masha çok saol. bu telefonu alıcam ama daha sonra biraz öğrenebilmek için başını ağrıtıcam :)
Benim tavsiyemle alacağın için mutlu oldum :) tabiki elimden gelinceyekadar yardım etmeye çalışırım. Optimus Black'te hiç bir smartphone'da olmayan uzaktan yardım da mevcut ben olmasam onlarda yardımda bulunurlar. Ayrıca aldığın zaman fotolarını paylaşmanı bekliyorum. Saygılar :)

Lenneth

Üye

:zuhaha:

Buna hala inanan kaldı mı ya.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
1000 tl'ye Xperia Neo alman daha yerinde olur. Burdan ayrıntılı özelliklerine bakabilirsin.

kloı123

kloı123

Üye
galaxy s 2 nın dayanıklılıgı ile iphone 4s ın dayanıklılıgı bu senın karar vermene yardım edecektır

[video=youtube;elKxgsrJFhw]http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw[/video]

llovell

llovell

Üye
N8 al bence Symbian la ne kadar uğraştınız böle ya :D suan anna sona belle bakalım symbian daha nası çatlatacak sizi :D

N8 al kardesım

Üst Alt