1.000 + 10.000 SMS Paketi - Avea

Sponsorlu Bağlantılar

smmugler

Üye
güzelmiş 5000 bitip duruyodu :D

pesimist_168

Üye
acaba kalan sms i ögrenmek için 6000 e sms yazıp yolluyoruz ya ücretsiz mi acaba kalan sms i ögrenmek?

dengedar

Üye
acaba kalan sms i ögrenmek için 6000 e sms yazıp yolluyoruz ya ücretsiz mi acaba kalan sms i ögrenmek?
bilgi yazp 3900dn ücrtsz öğrneblrsn:D

--------------- Ekleme ---------------

bnde dn aldm smsi çk gzl ama 1 gnde 800 sms gtti:S ayrıca 5bin sürsi bitmeden de alınabliyo:D

ayberk228

ayberk228

Üye
bence güzel bir kampanya

pampilo

Üye
İnanlmaz avantajlı ve güzel bir hizmet.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ilk binli smsleri avea yapmisti sanirim vodafon gecince onune boyle birsey yapti cok guzel oldu gercekten

pampilo

Üye
Avea çekers sms atarız da, Avea çekmiyorki. Ankara şehir merkezinde çekmeyen hat nerde çekecek?

adasahilleri

adasahilleri

Üye
ben bu tarifeyi sevdim

erjuan1907

Üye
arkadaşlar avea hattım var kullaıyorm.. herkez vodafon'a geçiyor dahamı iyidir sizcede ? ne gibi kampanyaları var ben ayda 500msj hakkı yetiyor vodefone'dada varmıdır bu nekadardır ücreti ? faturalı kontürlü olarak hangisini öneririsiniz ? :nono:

navti

navti

Üye
1000+10000 daha hesaplı bence

yesimgulbudak

yesimgulbudak

Üye
10.000+1.000 sms aldıktan sonra sanırım sorgulamaya gerek yok =))) Bitirene de bravo diyebilirm ancak...

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
30-50-150 sms kampanyaları biraz kötü 8 tl verip her yöne 150 sms geliyor... AMAA

9 tl verip her yöne 1000 + avea içi 10000 sms geliyor..bunuda burada belirtelim..

----------------------------------------------

ben hem mobil öğrenciyim her yöne 10 dksı 50 kr
hemde 11000 sms kampyam var :D :D :D

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
hem faturalı hemde faturasız hattlarda yapılabiliyor.. ben yaptım çok iyi kampanya

pampilo

Üye
en inanılmaz rakama en avantajlı mesaj paketi bu. olay budur işte. sağolasın avea. ama keşke bir de çeksen.