0xc0000034 hatası

Sponsorlu Bağlantılar

pc_kolik42

Üye
    Konu Sahibi
0xc0000034 hatası
merhaba. Benim pc de win 7 kurulu bir süredir stabil çalışmıyordu açılışlarda sıkıntı vardı. Son olarak 0xc0000034 hatası çıkıyor yani an error occured while attempting to read the boot configuration data hatası çıkıyor ne yapmalıyım hdd nin içi de dolu format atmak istemiyorum yardım edin.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
"Sorunu çözdüm: bilgisayar açılırken windows simgesi gelmeden ESC yerine F8 e basıyoruz ardından bilgisayarı onarı seçiyoruz yani 1.seçenek ondan sonra bizi zaten recovery kısmına yönlendiriyor ve yeniden başlatıp ESC+F11 yaptığımızda yine recovery kısmına yönlendiriyor yukarda resimdeki hatayla karşılaşmıyoruz."

Şunu bir deneyin

pc_kolik42

Üye
    Konu Sahibi
"Sorunu çözdüm: bilgisayar açılırken windows simgesi gelmeden ESC yerine F8 e basıyoruz ardından bilgisayarı onarı seçiyoruz yani 1.seçenek ondan sonra bizi zaten recovery kısmına yönlendiriyor ve yeniden başlatıp ESC+F11 yaptığımızda yine recovery kısmına yönlendiriyor yukarda resimdeki hatayla karşılaşmıyoruz."

Şunu bir deneyin
Denedim fakat f8 basınca hiç etki etmiyor direk hata geliyor.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Recovery modunun açılması lazım F9 a basıp deneyin bir de. Olmazsa kurtarma cd si varsa onu kullanmanız gerekir.

• Beğen
Tepkiler: pc_kolik42

pc_kolik42

Üye
    Konu Sahibi

pc_kolik42

Üye
    Konu Sahibi
cihanata_1

cihanata_1

Üye
format cdsi takıp ilk ekranda format yerine bilgisayarı onar seçeneğini seçerek başlangıç onarma aracını deneyebilirsiniz:)

Üst Alt