Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
08 03 2011 yeni güncellme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bekir23
Üye
Konu Sahibi
08 03 2011 yeni güncellme
yeni güncelleme cıktı arkadasılar yıldız kare 0000 kare tıklayın güncelme yaptın cıktı
apobaba1234
Üye
yok guncelleme falan
Starsley
çıkalı çok oldu
bekir23
Üye
Konu Sahibi
valla arkadaslar ben şimdi yükledim pro 1.1 yükledin şimdi 059d954 ürün kodu
Starsley
Doğrudur ama ben 3 hafta oldu güncelleyeli
bekir23
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar sosyal baylasım da face mavi olan yeri görünmüyor acaba sorun nedir yeni güceledim ama gitmedi
ReaqL
Üye
ben teLi gunceLLeyeLi 1 ay OLuor pr 1.1 bugun yıne gucelleme gozüktü ovi iLe gunceLLemek ıcn teLı baglıorum pc ye gunceLLeme gozuKmuor...
mustafakamikaze
Üye
sagol bkliodm ürün koduma güncellme gelmesni güncelledm
ogunahmet
Üye
vay be sonunda geldi 054 bnmde ürn kod
zallas
Üye
oh bee sonunda geldi işte
TheORCUN
Üye
Konu var zaten açmadan önce azcık bakınsaydın hani... Azcık saygı ya...
akibet2
Üye
Evet arkadaşlar 059D954 grey'lere güncelleme geLdi sonunda beklediğime değer umarım
melgklay
Üye
Ya millet Tamam güncelleme geldi iyi hoş Tamam ama değişik neler var? Birkaç küçük simge değişmiş bide yatay arama ekranı gelmiş ben başka birşey göremedim.. Görenler paylaşabilirmi
Starsley
Web sürümü biraz yükselmiş ve performans iyileştirmesi var
birşeybulamadım
Üye
peki yapınca telefonda kötü bir şey oldu mu? ekranda kayma, yavaşlık, eskisi gibi olmayan şeyler varmı??
slmrt
Üye
ayt gelmiş saolun beyler ; )
melgklay
Üye
E başka birşey? Sadece bu kadarmi? Tamam hızlanmış ama başka?
akinorta
Üye
ben önceden güncellemiştim. sürüm kodu 013.015 ti şimdi ise 013.016 olan gelmiş
birşeybulamadım
Üye
yahu nası yapıyosunuz? ben tuşluyorum, bilgiler geliyo ekrana fakat seceneklerde yükle diye birşey yok?? biri anlatabilir mi nası yüklüyosunuz