Atacan-
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş şu fwdeki dahili bileşen hatasını düzelt on numara olur.
bide şu açıklayınız sürükleyiniz kilidini yaparsan .
Sağolasınellerinize sağlık olsun
gerçekten çok güzel elinize sağlık
Atacan kolay gelsin sürekli çakan şimşeğin kalkması isabetli olmuş insanın gözünü yoruyordu hatta o geçişteki kalacak dediğin yağmur efekti bile kalkabilir telefonun sarjı içinde iyi olur
ya arkadaşlar bende saatin yanında günü ayı göstermiyor onun yeri boş şuan nasıl getirebilirim tarihi oraya sizdede öylemi aceba
Off valla messaging konusunda olumsuz cevap gelicek diye sormaya korkuyodum korktuğum olmuş canın sağolsun uğraşıp denemen yeter kardeşim
Arama geldiğinde sıkıntı olmasın diye ve çok şarj yediğinden dolayı iptal edildi.Kardeş fwde sensör döndügünde tuş kilidi dönmüyor kardeş. Bide müzik magazasında bul çalı
mıyor
Yaptığım ana sayfayı kullandığın için ben sana teşekkür ederim. Sorunuda böylece çözmüş olduk. Demekki .png den kaynaklanıyormuş.-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Web Tarayıcı için sülümandönmez TeşekkürLer
Tabikide mümkün. Bu işi TCK üyelerine sorabilirsin.Usta bu cfw konusunun acemisi olarak soruyorum. 5800 için hazırlanmış cfw yi x6 ya kurmam mümkünmü?
Yaptığım ana sayfayı kullandığın için ben sana teşekkür ederim. Sorunuda böylece çözmüş olduk. Demekki .png den kaynaklanıyormuş.
Önemli değil her zamanDesteğin için Tekrar Teşekkürler
Önce geçmiş olsun,Telefonun gelincede şimdiden kolay gelsin
Önemli değil her zamanŞuan telefonum garantide. Gelsin en kısa zamanda bende bu işlere girişecem isim buldum bile
Önce geçmiş olsun,Telefonun gelincede şimdiden kolay gelsin
bu yazılımı sabırsızlıkla bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?