Atacan-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba emeğin için teşekkürler ellerine sağlık.
Dostum bende saatin yanındaki tarih kısmı gözükmüyor iki defa flaşhladım yine de düzelmedi ilgilenirsen sevinirim.
Widget olarak profil kalsın ana ekranda.
Sonra yeniden başlat kardeşim gelecektir tarih.
Hayırlı olsun.
Güle güle kullan kardeşim.
Sağol dostum teşekkürler ellerine sağlık
Dostum birde Bt swich i göremedim
Dostum zaten bende ordan arıyom fakat yok ne Bt swich ne de AccelswichUgulamalar bölümünden kaldırdım media barda kısa yol olarak ekli kardeşim.Accelswich de mediabarda
Nasıl yok.Hafıza kartı takılı flash attın değilmi?Dostum zaten bende ordan arıyom fakat yok ne Bt swich ne de Accelswich
Dostum medya bardan değil kısa yollara uygulama ekle dediğimde bu iksi de çıkmıyor yani hiç yoklarNasıl yok.Hafıza kartı takılı flash attın değilmi?
Olması lazım.Bt swich tıkladınmı iconu geliyor olması lazım.
Accelswich tede tıkladınmı ekranına kapalı açık diye uyarı geliyor olması lazım.
Dostum medya bardan kısa yollara uygulama ekle dediğimde bu iksi de çıkmıyor yani hiç yoklar
Evet hafızakartılı flaşhladım hemde iki defa
Dostum mesajı eksik yazmışım düzeltim kısa yollara ekleyemiyorum kusura bakmaMediabara sen uygulama ekliyemezsinki sonradan.Bi anlaşmazlık yaşıyoruz şuan seninle.Resim ekleyim dur.
Yazılımı modlaman lazım
Sağol dostum ilgin için teşekkür ederim ana ekranda tek tık açıyorduk ondan rahat oluyordu artık böyle idare edecezLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kısa yol ekliyemizsin evet.
Uygulamayı menüden kaldırdım çünkü.
Mediabarda var zaten napcan ana ekranda kısa yolunu.
Koymuş olmak için koyma boştan yere ana ekrana widget.
Şarjından tasarruf edemezsin çok kısa yol eklemeyin ana ekrana.
Sağol dostum ilgin için teşekkür ederim ana ekranda tek tık açıyorduk ondan rahat oluyordu artık böyle idare edecez
Doğru söylüyorsun dostum sen kendi bildiğini yap yoksa modlama bitmez valla tekrar emeğin için teşekkürler kolay gelsin hayırlı iftarlar
Yapmıyacağım bu sondu kardeşim..üstad yeni cfw yapacakmısın gözlerim yollarda kaldı kolay gelsin
keşke gold starı yayınlasaydınız linki falan atamazmısın özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?