Atacan-
Üye
-
Konu Sahibi
-
www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/svg2svgb-svgb2svg-converter-634093.html#post4837348
ben bunu kullanıyorum.
- - - Eklendi - - -
ama bundada ufak tefek deformasyonlar oluyor malesef.
paint.net yapıyodu galiba
haa anladım yok hiç gerek duymadım o işe
yop program ama emin değilimolmazsa bana dua okuma
atacan bu tarayıcı arka resmini nasıl editliyoruz bi anlatsana ortak yaw.
coktan gördüm onları ama bi nane etmez saçma sapan aynı şeyleri rengini değiştirmiş şeffaf yapmış koymuşlar
*tamam yarın olur süloya dedim yardım edemem dedi
yarin yardim ederim dedim ya lansen benim veya atacanin fw den index.html dosyasini birde private/10202be9/...8D39 (isminin basini hatirlayamadim)dosyasini bir de arkaplan olarak kullanacagin resmi bana gonder gerisini ben hallederim
- - - Eklendi - - -
atacan png yi svg ye cevirme sistem modlama bolumunde gormustum sanki
Kardeş bulamadım.Programı.
Tüm kısa yolları Ekli ana tarayıcıda kısa yol yapmana gerek kalmadan tıkla face açılsın tıkla youtubeArka resimimide buldum Siyah bunu kullanırım artık Nasıl olmuş S3 ler uyarlamış Yazıyı adresleri değiştirdim,Yazı tonlarını değiştirdim
.İconlarıda değiştircem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sülüman o dosyaları çektikten sonra bende yaparım
bana o dosyaları vermeniz kafi
tamamda sülüman neden takıntı yaptın nicki değiştir o zaman
tamam çok ısrar ettin ben resmi gönderiym sen bak atarım akşam üstü pm
İndirdiğin dosya sadece bu dosyaları vermek amaçlı yapılmış fonttur. Black gold daki font dosyasını fw den çekeceksin. Daha sonra fw den çektiğin fontu ve bu indirdiğin fontu font creator ile aç. içindeki belle bar simgelerini görürsün zaten onları değiştir. Sonra kaydet. Kaydettiğin fontu "S60snr.tff" "S60ssb.tff" "S60tsb.tff" adlarıyla üç defa kaydet. Daha sonra ayarladığın bu üç dosyayı ister nfe ile rofsa atıp tekrar flashlıyabilirsin. İsterse e/resource/fonts veya c/resource/fonts/ klasörü içine atarak flashsız kullanabilirsin.Atakan bu resimdeki bar modu nasıl olacak?Ben indirdim ama tek bir font var.Nasıl olacak?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirdiğin dosya sadece bu dosyaları vermek amaçlı yapılmış fonttur. Black gold daki font dosyasını fw den çekeceksin. Daha sonra fw den çektiğin fontu ve bu indirdiğin fontu font creator ile aç. içindeki belle bar simgelerini görürsün zaten onları değiştir. Sonra kaydet. Kaydettiğin fontu "S60snr.tff" "S60ssb.tff" "S60tsb.tff" adlarıyla üç defa kaydet. Daha sonra ayarladığın bu üç dosyayı ister nfe ile rofsa atıp tekrar flashlıyabilirsin. İsterse e/resource/fonts veya c/resource/fonts/ klasörü içine atarak flashsız kullanabilirsin.
Vayy iddalı diyorsun yaniAynen süleyman kardeşimin dediği gibi yapmalısın.
Hatta az sabret telefonunuzdan hiç kaldıramıyacağınız yazılımı paylaşıcam en geç 5 gün sürer temalarla uğraşıyorum.... ahanda iddaa ettim
Belle topbar versiyonlusu 1 ay sonra ama.!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?