+ rompatcher ben de mi çalışmıyor yoksa herkeste mi açınca tekrar geri dönüyor

2. fw atmam bu 
söyledign bölüme ayarlardan girdim yeti sertifikası yok diyor.ne anlama geliyor bilmiorm![]()
Merhabalar;
Widget Favori kartvizitlerde resimler görünmüyor ve yeni bir tema yüklediğimizde Homescreen saçmalıyor, ilginç ilginç açık mavi renkli çizgiler oluşuyor.. Acaba sadece bende mi oluyor bu sorunlar yoksa başka yaşayanlarda var mı? Bunlar dışında şu ana kadar ki en güzel FWlerden biri.. Elinize sağlık.
+ rompatcher ben de mi çalışmıyor yoksa herkeste mi açınca tekrar geri dönüyor
onu yapmadım) hafıza kartını çıkartıp fw atıodm ben
) peki favori kartvizit fotoğrafları çıkmamasını napcas
![]()
alper abi geldgnde iletirsnz onu 
..Çok teşekkür ederim öncelikle çalışmanız uraşınız emeğniz için, problemsiz bir biçimde yüklememi gerçekleştirdim havalara uçtum gecenin 11nde eve makarna almaya bile gittim çanakkalenin ayazında..
yalnız kendi beceriksizliğimdendir heralde, bu batarya mod uçuşan yıldızlar v.s nerde? ben telde tek tema gördüm açılırkende normal açılıyor. hani o özellikleri göremedim arıyorum benmi bulamadım acaba
Ovv süper oldu ya çok teşekkür ederim başka benim açmam gereken bişey varmı?
alper 0642 kardeşim.bağlantılara girememe sorunu temadan kaynaklı.cfw deki varsayılan temayı değiştir sorunun sanırım düzelecek.ben cfwnin içine başka bir tema gömdüm hiçbir sorun yok.tek tıklama ile bağlantılara girebiliyorum.ayrıca çalışman için seni tebrik ederim gayet güzel bi cfw.sana başarılar dilerim...