07.01.2011 - JAVA SORUNU YOK. 5800 c6v20.042 (042 sürümüdür)

Sponsorlu Bağlantılar

Legends06

Üye
+ rompatcher ben de mi çalışmıyor yoksa herkeste mi açınca tekrar geri dönüyor

Legends06

Üye
valla ben ilk olarak geçen hafta 1 in de çıkan fw yi kurdum sonra bugün çıkanı kurdum ikisinde de giremiyordum :) 2. fw atmam bu :D

--------------- Ekleme ---------------

söyledign bölüme ayarlardan girdim yeti sertifikası yok diyor.ne anlama geliyor bilmiorm :)

Merhabalar;
Widget Favori kartvizitlerde resimler görünmüyor ve yeni bir tema yüklediğimizde Homescreen saçmalıyor, ilginç ilginç açık mavi renkli çizgiler oluşuyor.. Acaba sadece bende mi oluyor bu sorunlar yoksa başka yaşayanlarda var mı? Bunlar dışında şu ana kadar ki en güzel FWlerden biri.. Elinize sağlık.

bende de aynı problemler var

MURAT1425

MURAT1425

Üye
ovi çalışmıyor ayrıca donmalar var

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ovi hicbir c6 cfw'sinde çalışmıyor :)

mpalaz87

Üye
hocam eline sağlık baya bi cfw yükledn değiştirdn ama sonunda en iyisini koydun sanırım eline sağlık şimdi yüklüyorum

Legends06

Üye
onu yapmadım :)) hafıza kartını çıkartıp fw atıodm ben :)) peki favori kartvizit fotoğrafları çıkmamasını napcas :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
onu yapmadım :)) hafıza kartını çıkartıp fw atıodm ben :)) peki favori kartvizit fotoğrafları çıkmamasını napcas :)

dha önce onu hiç kullanmadm maalesef :) alper abi geldgnde iletirsnz onu :)

irfanaktasirfan

Üye
selam bende baglantılara girmiyor menuden dısarı atıyor wi-fi görmuyor yardımcı olabilecek varmı?

kuweyt

Üye
Çok teşekkür ederim öncelikle çalışmanız uraşınız emeğniz için, problemsiz bir biçimde yüklememi gerçekleştirdim havalara uçtum gecenin 11nde eve makarna almaya bile gittim çanakkalenin ayazında :D..
yalnız kendi beceriksizliğimdendir heralde, bu batarya mod uçuşan yıldızlar v.s nerde? ben telde tek tema gördüm açılırkende normal açılıyor. hani o özellikleri göremedim arıyorum benmi bulamadım acaba

irfanaktasirfan

Üye
simdi girmeye basladı sorun yok .

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Çok teşekkür ederim öncelikle çalışmanız uraşınız emeğniz için, problemsiz bir biçimde yüklememi gerçekleştirdim havalara uçtum gecenin 11nde eve makarna almaya bile gittim çanakkalenin ayazında :D..
yalnız kendi beceriksizliğimdendir heralde, bu batarya mod uçuşan yıldızlar v.s nerde? ben telde tek tema gördüm açılırkende normal açılıyor. hani o özellikleri göremedim arıyorum benmi bulamadım acaba

batarya modu: batarya süresinin ufakta olsa artmasını saglıyor.

yıldızlı effect: temalar listesine girip;

"seçenekler-tema efekti-açık" yaparsanız ev ekranında göreceksnz

kuweyt

Üye
Ovv süper oldu ya çok teşekkür ederim başka benim açmam gereken bişey varmı?

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Ovv süper oldu ya çok teşekkür ederim başka benim açmam gereken bişey varmı?

rompatcher kullanacaksanız yamalarınızı hafıza kartı "patches" klasörüne atın.
yoksa o klasör siz olusturun.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
teşekkürler emeğine sağlık deneyelim kulağa güzel geldi iyidir umarım.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
oo abi sende mi 5800 kullanıosn :D dene tabi cfw güzel :)

fatyus

fatyus

Üye
alper 0642 kardeşim.bağlantılara girememe sorunu temadan kaynaklı.cfw deki varsayılan temayı değiştir sorunun sanırım düzelecek.ben cfwnin içine başka bir tema gömdüm hiçbir sorun yok.tek tıklama ile bağlantılara girebiliyorum.ayrıca çalışman için seni tebrik ederim gayet güzel bi cfw.sana başarılar dilerim...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
alper 0642 kardeşim.bağlantılara girememe sorunu temadan kaynaklı.cfw deki varsayılan temayı değiştir sorunun sanırım düzelecek.ben cfwnin içine başka bir tema gömdüm hiçbir sorun yok.tek tıklama ile bağlantılara girebiliyorum.ayrıca çalışman için seni tebrik ederim gayet güzel bi cfw.sana başarılar dilerim...

temayı nasıl gömdün anlatabilrmsn ???

fatyus

fatyus

Üye
siscontent diye bi program var biliyorsundur.onunla sis dosyasının içinden dosyaları çıkardım ve cfw paketinin içine attım.sen istersen nokiaya ait olmayan bir tema bul onu telefona bi kur istersen tahminim bu şekildede düzelecek...

Üst Alt