kardeş bende aynısını yazacaktım, 15.2 sürümünü elle entegre edersen düzelir diyecektim, ama akşam yazamadımbu firmware i kurdum fakat bazı sorunları olduğu için arkadaşın konuda da belirttiği binh24 ün ellenmemiş firmware ini indirdim içinden vietnamca yı sildm türkçe dil + t9 vs ekledm fakat müzik çalarda seçeneklere girince atıyor.
Arkadaş burdakinde o sorunu düzelttiğini yazmış nasıl düzelttiğini söylerse yada bilen biri söylerse çok sevinirim.
Edit:
Yabancı bi forumdan müzik çaların entegre ediebilir hali verilmiş yaptım oldu![]()
bu firmware i kurdum fakat bazı sorunları olduğu için arkadaşın konuda da belirttiği binh24 ün ellenmemiş firmware ini indirdim içinden vietnamca yı sildm türkçe dil + t9 vs ekledm fakat müzik çalarda seçeneklere girince atıyor.
Arkadaş burdakinde o sorunu düzelttiğini yazmış nasıl düzelttiğini söylerse yada bilen biri söylerse çok sevinirim.
Edit:
Yabancı bi forumdan müzik çaların entegre ediebilir hali verilmiş yaptım oldu![]()
fw'yi nfe ile açınca sys\bin içinde matrixmenu.exe dosyası var, onu silip yerine tam ekran olmayan aynı isimli dosyayı eklemen lazım kardeş, tam ekran olmayan bir fw indirip içinden alabilirsin.usta bu tam ekran menüyü nasıl kaldırırım rofs2 den dosyaların listesi varmı sende
fw'yi nfe ile açınca sys\bin içinde matrixmenu.exe dosyası var, onu silip yerine tam ekran olmayan aynı isimli dosyayı eklemen lazım kardeş, tam ekran olmayan bir fw indirip içinden alabilirsin.
tek dosya ile bu işi yapıyorsun
buyrun link (TRK42 olarak isimlendirdim.)
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Bu binh24.ün yaptığı ve senin de türkçe modifiye ettiğin cfw.nin JAVASIZ sürümünü de çıkartabilirmisin.
pnht yöneticisi adonix tarafından çıkartılan c6v20.041 var, onu bitirmek üzereyim, JAVASIZ olarak, yarın inşaallah upload ederim. mahvetti bu java beni. binh24 ün kullandığı efektler olsun, bazı düzenlemeleri yeni yaptığıma entegre ediyorum, inşaallah sorunsuz bişey olur.
Gözünü seveyim şu phnt.den c6v20.042.nin Javasız olanını upload et de kurtar beni şu dertten.

Searching for phone...Found
No write data, skiping write...
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
..............Error booting phone...
Arkadaşlar java entegreli olduğundan ovi mağaza ve ovi maps sorun yapıyor, java hatası c6v20 lerin hepsinde var. hem java entegreli (java uygulamalarını çalıştıran, hemde ovi mağazayı çalıştıran sürüm ben göremedim, şayet böyle bir sürüm var ise, biliyorsanız lütfen belirtirseniz onu inceleyip çalışmalarımızı buna göre yapabiliriz. c6v20.nin ana sistemine pnht tarafından entegre edilen minimum bir java var, ancak java uygulamalarını çalıştırmaya yetmiyor, telefonu yükledikten sonra javayı kurmak isterseniz "dahili bileşen" hatası alırsınız, javayı entegre ederseniz bu kez yukardaki sorunları yaşarsınız, ya javasız sürüm kullanılacak ovi de sorun olmayacak, ya da javalı olacak, ovideki sorunlara katlanılacak, ya da en kötüsü c6v20 olmayan orjinal yazılım yüklenecek, pnht bu sorunu aşmadığı sürece fw.lerde bu sorun şimdilik devam edecektir.

usta valla lafı ağzımdan aldın
firmware de herşeyi yaptım güzelce flaşladım
tüm programları kurdum
ebuddy yi kurdum tıkladım girmedi
dedim javayı kurayım bi baktım dahili bileşen
bu binh24 deki mini javayı komple nasıl çıkarabiliriz ?
javayı üstünede kurabilirim sorun değil yeterki kurulsun
birde bizimki .42 sürümü .41 e geçiş olursa bi sorun olurmu (downgrade e girermi)
bu üzerinde çalıştığın .41 in ne gibi getirisi var yani ona geçme sebebin nedir merak ettim
eğer bug ı azsa yada java sorunu yoksa onuda denemek isterim
madem bu işe girdim stabil bi firmware bulana kadar vazgeçmeyeceğim
Kardeş müzik çaları bi forumda buldum
direk linkteki dosyayı firmware e türkçe dili ekledikten sora göm sorunsuzca çalışır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
son eklediğim fw.de menüsü 4x5 olanı mı eklemişim.??? 4x4 menü olanı var, 4x5 olan yokki?en son çıkan 2011 adlı cfw nin 4x5 koymuşsunda 3x4 neden koymadın arkadaşım
rompatcher çalışmıyor mu? hafıza kartınızda patches isimli klasör oluşturup içine yamaları atmanız gerekiyordu, daha doğrusu bu işlemi bir kez yapın ve patches klasörünü hiç silmez iseniz sorun yaşamazsınız, yeni fw atacağınızda hafıza kartında, system, resource, private, sys, sound, shared klasörlerini silmeniz yeterli, her fw yüklemesi öncesi bunu mutlaka yapın ki sonrasında sorun olmasın. fakat patches klasörünü silmenize gerek yok.arkadasım kurdum ben bunu oldukca gorsel ve hızlı o konuda sorun yok ama karsılastıgım sorunları soylıcem koydugundan berı kullanıyorm.1.si mesajların saatleri kafayı yiyo.kimisinde tarih kimisinde saat yazıyo.uzun süre video izlerken tamamen donuyo sanırım ramden kaynaklanıyo.arama geldiginde operadan otomatik cıkıyo.rompatcher calısmıyo.soyleyebılecegım eksılerı ama kullanma konusunda kararsız kalanlara da hızlı cok asırı gorsel yazı tıpleri iconlar teması gorenı sasırtacak cınsten efektıyle super ben cok memnunum ama tek canımı sıkan mesaj saatlerı
emegıne saglık kardes