06.15.00 baseband ve 4.3 ios

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
06.15.00 baseband ve 4.3 ios
Merhaba arkadaşlar
3gs cihazım da sürüm 4.2.1 baseband 06.15.00 UNLOCK

1. Bu baseband sürekli kalacakmı? DÖNÜŞ HİÇ YOK MU?

2. 4.3 e update edersem baseband değişir mi? 06.15.00 mi kalır yine kalırsa da unlock olur mu?

Teşk.

eraser2934

Üye
ne yazıkki baseband dan geriye dönüş yok iphone 4 kilitledim 01.59 idi bb dı şuan 03.10 ve 3 aydır unlock bekliyorum ...

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
4.3 yuklersem ne olur basebanddd su an 06.15.00

eraser2934

Üye
06.15 bb ın unlock u war die biliyorum yani teli kullanabiliyosun ama gps de falan sorun oluyomuş ama teli kullanabiliyosun ... ama 4.3 hakkında bilgim yok acıkcası :)

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten 06.15 bb unlock kullanıyorum 06.15 bb nin geri dönüşü yok diyolar 4.3 yüklersem ne olcak onu merak ediyorum yine unlock kullanabilirmiyim

hakankurban

hakankurban

Üye
normalde ios 4.3 ü yüklersen 05.16 olurr basebandın ..senin basebandın ipad basebandı olduğu için sadece custom 4.3 restore dosyasını yükleyebilirsin

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
o zman ne olur bb? unlock yapabilirmiyim yine?

sonatman

Üye
Peki madem geri dönüş yok. GPS kullanamıyoru bu sürümde bari ileri gidelim. Güncelleme yapsak gevey le falan kullanamazmıyım 3GS imi. Yok mu bu işin bi yolu yaw.

_Faruk

Üye
beyler 4.3 te adam akıllı jailbreak unlock yok biraz daha bekleyin boşu boşuna telefondan olmayın

corsairden

corsairden

Üye
telefonun basebandını nereden görüyoruz???????

_Faruk

Üye
ayarlar>genel>hakkında

lord.akyuz

Üye
Kardeş 06.15 bb den geriye dönüş yok cihazı 4.3 e güncelleyemezsin normal olarak ancak costum fw yüklersen 4.3 olur ama bb yine aynı kalır o yüzden güncellemenin bi anlamı yok bence böyle devam et hiç uğraşma cihazın bb sine ayarla/genel/hakkında/ en altta modem firmware var ordan görebilirsin saygılar.

epsil10

Üye
Arkadaşlar benim iphone 3gs'imin (Türkiyeden genpa garantili aldım) ilk akdığımda gps'i çok sağlam çalışıyordu.
Forumların gazına gelip jb yaptım. bu sefer gps, 5 dakikada bir konumumu değiştiriyor; oda olduğum yerin 1km çapında hatalı bi yerler buluyor.
Tekrar orjinal sürüme döneyim dedim: itunesten custom 4.2.1 yükledim hala gps sorunu devam ediyor.
baseband 06:15:00 suan, ve itunes 4.3e update edelimmi diye sorup;bende evet deyince %80 gibi update edildikten sonra 1015 hatası veriyor.
Bende bu işi nasıl çözerim? 4.3 yüklesem gps sorunum geçer mi?
4.3 yüklenmiyo diye garantiye yollasam: jb yapmışsın derler mi, anlarlar mı:vur?

sethmy

sethmy

Üye
kardeş geçmiş olsun, sen jb yaparken ipad basebandını seçmişsin. geri dönüşü şuan için yok. bende 06.15 li 3gs kullanıyorum ve aylardır düşürmek için bir yol bulunmasını bekliyorum. shsh kaydın varsa kurtarabilirsin durumu. eski versiyona dönerek yani ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt