Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
059D954 ürün kodu navifirm ???
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aagkn
Üye
Konu Sahibi
059D954 ürün kodu navifirm ???
arkadaşlar telefonumun rengi gri (gümüş) navifirmde kendi ürün kodum olan 059D954 göremiyorum hangisini yüklemem gerekiyor.
marsoy
Üye
wh olarak yazar arkadaşım gri diye geçmez
sibernetik
Üye
Anakartı değişmiş olan telefonlarda ovi suite ile güncelleme olmuyormuş. Onların ürün kodları sistemlerde yok.. Yabancı bi sitede okumuştum... Benim anakart komple değişmişti ordanda tecrübe ettim. Ya phoenix ile yüklüceksin yada Servise vereceksin.. Eğer anakartın değişmemiş ise bişi diyemem.
Spectator777
Üye
Simdi ana kartin deyismesi telefonun orijinal olmadigimi anlamina gelir biraz bahs edermisninz???
ewet o dosya ve unutma gri diye geçmez hep wh olarak yazar bnmde aynı renk arkadaşım
aagkn
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür ederim,ama bişey daha sorucam şimdi ürün kodum (0599821) mi olucak çünkü ürün kodum yukarıda belirttiğim gibi [h=2]059D954[/h] ayrıca ürün kodum değişirse resmi kanallarda sorun olurmu (servis garanti vb..)
Varmış arkadaşım buldum ben görememişim biraz aşşağıda kalmış
vedat2957
Üye
ben de senin gibi göremedim f09 lu silwer yazıyor onu attım sorunsuz çalışıyor 024lu anna attım amam başka atma ben denedim tel çöktü yazılımı silip yine bunu attım