059D954 ürün kodu navifirm ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
059D954 ürün kodu navifirm ???
arkadaşlar telefonumun rengi gri (gümüş) navifirmde kendi ürün kodum olan 059D954 göremiyorum hangisini yüklemem gerekiyor.

marsoy

marsoy

Üye
wh olarak yazar arkadaşım gri diye geçmez

sibernetik

sibernetik

Üye
Anakartı değişmiş olan telefonlarda ovi suite ile güncelleme olmuyormuş. Onların ürün kodları sistemlerde yok.. Yabancı bi sitede okumuştum... Benim anakart komple değişmişti ordanda tecrübe ettim. Ya phoenix ile yüklüceksin yada Servise vereceksin.. Eğer anakartın değişmemiş ise bişi diyemem.

Spectator777

Spectator777

Üye
Simdi ana kartin deyismesi telefonun orijinal olmadigimi anlamina gelir biraz bahs edermisninz???

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
wh olarak yazar arkadaşım gri diye geçmez

euro_2_wh_turkey (0599821) bahsettiğin bu dosya olmalı .

----------Eklendi @ 13:41:14 ---------- Yazıldı @ 13:40:03 ----------

telefonumun ana kartını bırak değişmesini servis yüzü bile görmediki ( bu arada türkiyeden alındı telefon)

marsoy

marsoy

Üye
euro_2_wh_turkey (0599821) bahsettiğin bu dosya olmalı .

----------Eklendi @ 13:41:14 ---------- Yazıldı @ 13:40:03 ----------

telefonumun ana kartını bırak değişmesini servis yüzü bile görmediki ( bu arada türkiyeden alındı telefon)

ewet o dosya ve unutma gri diye geçmez hep wh olarak yazar bnmde aynı renk arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: iatis
aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim,ama bişey daha sorucam şimdi ürün kodum (0599821) mi olucak çünkü ürün kodum yukarıda belirttiğim gibi [h=2]059D954[/h] ayrıca ürün kodum değişirse resmi kanallarda sorun olurmu (servis garanti vb..)

marsoy

marsoy

Üye
Teşekkür ederim,ama bişey daha sorucam şimdi ürün kodum (0599821) mi olucak çünkü ürün kodum yukarıda belirttiğim gibi 059D954

ayrıca ürün kodum değişirse resmi kanallarda sorun olurmu (servis garanti vb..)
arkadaşım sanane o kodtan senin indrmen gereken dosya o bişi olmaz korkma orjinal fw lerin onlar yani o kodla tlfonunun kodu tutmaz ona bakma

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olman güzel teşekkür ederim ama tarzında bir sorun var arkadaşım .

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
Her şey için teşekkürler dostum :D

mersin112

Üye
siz eminmisiniz bu ürün kodu olmadığına. bendeki de gri ürün kodum aynı ve var navide.. ekran görüntüsü koyabilirim isterseniz.

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
RİCA EDERİM ARKADAŞIM sorunun çözüldümü :D:D

Sorunumu çözdüm dostum yardımların çok işime yaradı ilk defa flash attığım için biraz başını ağrıttım ama çok teşekkürler.ALLAH razı olsun arkadaşım.

----------Eklendi @ 17:40:02 ---------- Yazıldı @ 17:38:29 ----------

siz eminmisiniz bu ürün kodu olmadığına. bendeki de gri ürün kodum aynı ve var navide.. ekran görüntüsü koyabilirim isterseniz.

Varmış arkadaşım buldum ben görememişim biraz aşşağıda kalmış :D

• Beğen
Tepkiler: marsoy

vedat2957

Üye
ben de senin gibi göremedim f09 lu silwer yazıyor onu attım sorunsuz çalışıyor 024lu anna attım amam başka atma ben denedim tel çöktü yazılımı silip yine bunu attım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt