LAZOFLU
Emekli Yönetici
Bu kampanyayı ben de hiç beğenmedim. SMS grubuna mesaj attım ama atarken de düşündüm bu kampanyadan kim faydalanmak ister diye
Arkadaşlar saat 17:48 ama hala 1000 kişi dolmadı. Tam 9 saat oldu. Bu gidişle de dolmayacak gibi gözüküyor. Çok merak ediyorum 1 gün için 5 tl kaç kişi verdi.
1 gün değil ki tüm hafta sonu
tüm hafta sonu derken 2 günden bahsediyor. Zaten 1 günü (iki gün bedava) oluyor, geriye de 1 gün kalıyor. Bizde biliyoruz tüm hafta sonu olduğunu. Yapılan hesaptan sonra kaç gün olduğunu görmüşsündür. Turkcell bunların hepsini düşünüyor.
oncelıkle yapmiş oldugunuz gunun fırsatı adlı kampanya nedenıyle tesekkur ederım dıyecem fakat daha ben hazırkartlı olarak kampanya goremedım.sıtenıze her gırdıgımde herzaman faturalı hatlara ozel bır kampanya goruyorum.anlamadıgım sey siz musterılernize bu kampanyayı bır hedıye olarak mı goruyorsunuz,yoksa ınsanları faturalı hatlara ozendırmek ıcın yaptıgınız bır calısma olarak mı goruyorsunuz.benım gordugum kadarıyla ozendırme calısması.hazırkartlılara uvey evlat muamelesı yapılması bence haksızlık unutmayın kı turkcell aboneleri içinde pastanın buyuk bır payı hazırkartlılara ait.size onerim su:hıc bır tarafın kalbını kırmadan bır kampanya yurutulmsı ornegın bır gun faturalı hat sahıplerıne bırgunse hazırkart abonelerine yonelık kampanya yapılması boylece her ıkıtarafta kampanyadan esit pay olmus olur;boylece kımse benim dusundugum gıbı dusunmemis olur.cunku cogu forum sıtelerınde okudugum kadarıyla cogu hazırkartlı bu durumdan sıkayetcı.bu konuda gereklı hassasıyetı gostereceginizi umarım.saygılar..
ben yukarıdakı gıbı onerıler bolumune yazdım ınsallah dıkkate alırlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?