025.007 Güncelleme Geldi

sado826

Üye
güncellemeyi yükledi ama gerekli uygulama güncellemeri kontrol ediliyor dior hala ediliyor bir türlü bitmedi yaa :/

by_oguz

Üye
arkadaşlar bende pc den yapayım dedim ama 15 dk kaldı ya geliyor sonra baglantı koptu diye hata veriyor. win7 kullanıyorum acaba ondanmı? varmı bunun bir çözümü?

sado826

Üye
tekrar usb kabloyu tak çıkart ve telefonu aç kapa tekrar tak devam eder

StigmatA

Üye
b u güncellemeden sonra oyunlar tekrardan siliniyormu arkadaşlar

ben yükledim bu güncellemeyi,telefona anna gelmeden önceki oyunlar geriye gelmiş , annaya gectiktensonra yüklediğim oyunlar silinmiş

arkadaşlar benim gözlerlerim sanki biraz hız artmış qt sorunu çözülmüş ovi den yükleyemediğim programlar şuan yükleniyor başkada bir şey yok

qsaw

Üye
merak etme bütün tellerde öyle site bizim hızımıza yetişememiş

bende c6 01 var sitede 022.014 yazıyor ama tel deki 025.007

StigmatA

Üye
arkadaşlar oyunlar siliniyormu güncellemeden sonra?

YiTiX

Üye
Ben de yükledim ve fazla bir değişiklik yok gibi fakat döndürme sensörü öncekinden daha iyi oldu.

StigmatA

Üye
arkadaşlar 2 kez sordum cevap veren olmadı belki bu sefer cevap veren olur . yüklü uygulama ve oyunlar resmler falan siiniyormu güncellemeyle birlikte.

Hayır silinmiyor arkadaşım ama sen yinede her ihtimale karşı yedeğini al...

StigmatA

Üye
saüol dostum sonunda cevp veren biri çıktı.

najanaja

Üye
dün yükledim yazılımı smart installer sorunu çözülmüş yazılım bilgisine baktığınızda 24 tü 25 olmuş başka gözle görülür bi değişiklik yok. bu arada telden görünmüyo ovi suite ile yapmalısınız.

Kutlubey

Üye
Az önce N8 e yükledim.. Yüklenmeyen programlar yükleniyor..sorun halledilmiş

mexel13

Üye
ben hangi programı kullandıysam 5 dakika kaldı diyor ve belli bir süre sonra bağlantı kesildi diyor olmuyor acaba sorun nerde olabilir bilgisi olan var mı?

xemorytr

Üye
    Konu Sahibi
güncellemede oyunlar proğramlar mailler telefon defteri resimler videolar hepsi kalıyor...

----------Eklendi @ 14:29:04 ---------- Yazıldı @ 14:28:15 ----------

usbden çıkar telefonu tekrardan aç problem giderilir ben öyle yaptm

ugur6565

Üye
şuan ben yükledim ama degişen hiç bişi yok şars sorununu düzelmişlermi acaba bilen varmı

mexel13

Üye
bende nokia sofware de cihaz bağlantısını kaybetti diyor diğer programlardada aynı hatayı veriyo ne yapmam gerekir bilgisi olan var mı ?