Enes senin de benim gibi tenin beyaz. Hiç güneşe çıkmamış gibisin.
Ata'nın sakal bıyık bana birini çağrıştırıyor ama, Vendetta filminde ki V gibi sanki.![]()

Ata'nın sakal bıyık bana birini çağrıştırıyor ama, Vendetta filminde ki V gibi sanki.![]()
Ne alaka yahu, bildiğin top sakal bu, palalık bir yanımız yok. Zaten kaytan benim bıyık tipimBenim Aklıma Direkt Olarak Pringles' in Palası Geldi
Bknz:

Emeğe saygı
Kısa ve öz oldu
Enes'e kalkıp yanıma geldiği için teşekkürler. Evet beklettim ama o da söylediği saatten tam yarım saat önce geldi. En erken 40 dakikada gelirim diyen adam 10 dakika sonra yanımdaydı
Daha afacan, bıcırık bir şey bekliyordum, senin benim gibi birisiymiş bu da
Bu arada Enes'in iki sözünü unutamayacağım.
1) Yok abi, beklediğim gibi çıkmadın çok yakışıklıymışsın. (Artık ne bekliyordu bilmiyorum)
2) Dur şu sayfayı yenileyeyim hazır sen buradayken![]()

Malesef öyle tatlım yaa. Atayı görmek özel uğraş gerektiriyor.ne yani sen zor yakaladıysan ben hiç mi yakalayamam onu mu demek istiyosun![]()
Resimlerde çok iyi çıkmıyorsun ama ata normalde daha iyisin.Emeğe saygı
Kısa ve öz oldu
Enes'e kalkıp yanıma geldiği için teşekkürler. Evet beklettim ama o da söylediği saatten tam yarım saat önce geldi. En erken 40 dakikada gelirim diyen adam 10 dakika sonra yanımdaydı
Daha afacan, bıcırık bir şey bekliyordum, senin benim gibi birisiymiş bu da
Bu arada Enes'in iki sözünü unutamayacağım.
1) Yok abi, beklediğim gibi çıkmadın çok yakışıklıymışsın. (Artık ne bekliyordu bilmiyorum)
2) Dur şu sayfayı yenileyeyim hazır sen buradayken![]()
Koştum girdim eve attım çantayı giyindim çıktım cevirdim taksiyi bindim hooopp ordayım![]()
Yaw ne bileyim karizma adamsın hee
Hazır yanımdasın onlıne de geçeyim dedim![]()
kesinlikleİstanbul bulusmasina bi gelmesin siteyi h@cklerm walla![]()
En sonunda bir gün dedim ki Atacım gelebileceğin zamanı söyle buluşmayı ben o zamana ayarlayayım. Bana ne dese beğenirsiniz; Sen buluşmayı ayarla ben gelebilirsem gelirim. Gelmedi tabi
Ona yalvardığım kadar çanakkale deki Atatürk heykeline yalvarsam canlanır gelirdi
Biliyorum ya, çok çirkin çıkıyorumResimlerde çok iyi çıkmıyorsun ama ata normalde daha iyisin.
Burcu durumumu biliyorsun ama yaValla minocum bence umudunu kes. Ata gelmez. Bir buluşmada yalvardım artık ne olursun gel diye gelmedi. Kırdı beniEn sonunda bir gün dedim ki Atacım gelebileceğin zamanı söyle buluşmayı ben o zamana ayarlayayım. Bana ne dese beğenirsiniz; Sen buluşmayı ayarla ben gelebilirsem gelirim. Gelmedi tabi
![]()
Hiçbir şeye söz veremiyorum ki... Halit - Enes yakinen yaşayanlar...
Ama elimden de bir şey gelmiyor
Ona yalvardığım kadar çanakkale deki Atatürk heykeline yalvarsam canlanır gelirdi![]()