Gerçekleştirilen Buluşmalar 02.09.2010 Maxicep Istanbul Buluşması ! ( Praetor - TuRkiShCowboy )

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
sanane arkadasm neden katilmasin? :D zaten bulusup hep kiskandiriyorsunuz bizi :ağlarım:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Enes senin de benim gibi tenin beyaz. Hiç güneşe çıkmamış gibisin. :)

Ata'nın sakal bıyık bana birini çağrıştırıyor ama, Vendetta filminde ki V gibi sanki. :hmmm

Benim Aklıma Direkt Olarak Pringles' in Palası Geldi :hmmm

Bknz:

minoo

minoo

Üye
Enescim,Ata'yı gören ender insanlardan biri olarak anlatir misin adminimzi bize :zuhaha:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anlatilmaz, yaşanır :naughty:

minoo

minoo

Üye
Doga üstü biri mi yahu bu adam :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gel de gör yaa ala ala :D

minoo

minoo

Üye
İstanbul bulusmasina bi gelmesin siteyi h@cklerm walla :eller:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yemin etme, bi b*k yapamazsın :d:

Toplu bir buluşma değil de samimi birkaç kişi arasında olursa daha keyifli olur :)

minoo

minoo

Üye
O da olur bi ara :D:D

Nillowa

Üye
Gayet keyifli görünüo buluşma resimden :)
Darısı başımıza

konyarapp

Üye
Xd güzel bir buluşma olmuş :D

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Emeğe saygı :ehe

Kısa ve öz oldu :)
Enes'e kalkıp yanıma geldiği için teşekkürler. Evet beklettim ama o da söylediği saatten tam yarım saat önce geldi. En erken 40 dakikada gelirim diyen adam 10 dakika sonra yanımdaydı :D

Daha afacan, bıcırık bir şey bekliyordum, senin benim gibi birisiymiş bu da :ehe

Bu arada Enes'in iki sözünü unutamayacağım.
1) Yok abi, beklediğim gibi çıkmadın çok yakışıklıymışsın. (Artık ne bekliyordu bilmiyorum :ehe)
2) Dur şu sayfayı yenileyeyim hazır sen buradayken :d:
:kop:

Pure Life

Pure Life

Üye
ne yani sen zor yakaladıysan ben hiç mi yakalayamam onu mu demek istiyosun :D
Malesef öyle tatlım yaa. Atayı görmek özel uğraş gerektiriyor.
Emeğe saygı :ehe

Kısa ve öz oldu :)
Enes'e kalkıp yanıma geldiği için teşekkürler. Evet beklettim ama o da söylediği saatten tam yarım saat önce geldi. En erken 40 dakikada gelirim diyen adam 10 dakika sonra yanımdaydı :D

Daha afacan, bıcırık bir şey bekliyordum, senin benim gibi birisiymiş bu da :ehe

Bu arada Enes'in iki sözünü unutamayacağım.
1) Yok abi, beklediğim gibi çıkmadın çok yakışıklıymışsın. (Artık ne bekliyordu bilmiyorum :ehe)
2) Dur şu sayfayı yenileyeyim hazır sen buradayken :d:
Resimlerde çok iyi çıkmıyorsun ama ata normalde daha iyisin.

Koştum girdim eve attım çantayı giyindim çıktım cevirdim taksiyi bindim hooopp ordayım :d:

Yaw ne bileyim karizma adamsın hee :naughty:

Hazır yanımdasın onlıne de geçeyim dedim :d:
:oke: kesinlikle
İstanbul bulusmasina bi gelmesin siteyi h@cklerm walla :eller:

Valla minocum bence umudunu kes. Ata gelmez. Bir buluşmada yalvardım artık ne olursun gel diye gelmedi. Kırdı beni :cry: En sonunda bir gün dedim ki Atacım gelebileceğin zamanı söyle buluşmayı ben o zamana ayarlayayım. Bana ne dese beğenirsiniz; Sen buluşmayı ayarla ben gelebilirsem gelirim. Gelmedi tabi :off: Ona yalvardığım kadar çanakkale deki Atatürk heykeline yalvarsam canlanır gelirdi:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Resimlerde çok iyi çıkmıyorsun ama ata normalde daha iyisin.
Biliyorum ya, çok çirkin çıkıyorum :ağlarım:
Valla minocum bence umudunu kes. Ata gelmez. Bir buluşmada yalvardım artık ne olursun gel diye gelmedi. Kırdı beni :cry: En sonunda bir gün dedim ki Atacım gelebileceğin zamanı söyle buluşmayı ben o zamana ayarlayayım. Bana ne dese beğenirsiniz; Sen buluşmayı ayarla ben gelebilirsem gelirim. Gelmedi tabi :off:
Burcu durumumu biliyorsun ama ya :( Hiçbir şeye söz veremiyorum ki... Halit - Enes yakinen yaşayanlar...
Benimle buluşabilmek için bana uymak gerekiyor. E bu da çok bencilce durduğundan kimseden isteyemiyorum :hmmm Ama elimden de bir şey gelmiyor :bilmm
Ona yalvardığım kadar çanakkale deki Atatürk heykeline yalvarsam canlanır gelirdi:ehe
:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Necmati

Necmati

Üye
ohhh ne güzell Allah bozmasın..
Kimi çekiştirdiniz len..:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yasminoz :op:
Pınar :op:

minoo

minoo

Üye
peki.

OnsLaughT

OnsLaughT

Üye
kendi aranızda bizimle ilgili ne konuştunuz yoksa arkamızdan küfür mü edionus ha :D