01 Tuning

ChavRash

Emekli Yönetici

Kazandılan yarış başına 250 YTL alınca yapıyor adamlar.

Adana'da iki yıl önce 98 model bir Şahin vardı, arabanın yerden yüksekliği iki parmak kalınlığındaydı. Adana'da oturanlar belki bilir 01 NR 007, o araba 3 yıl boyunca yarışlarda birinci çıktı, ikinci çıktığı yarış yok denecek kadar azdı.

Ne BMW 3.20i ler ne Mercedes Compresör'ler boğuldu o arabanın tozunda.

İstanbul'dan, Bursa'dan yarışmaya geliyorlardı. En son İskender'un dan Jaguar çıkarttılar karşısına ; Jaguar ilk başta geçmişti ama Mehmet abi jaguar'ı yakalamışken yarışlarda sürekli parasını kazandığı birisi otoban'da önüne çıktı ; Mahmet abi yatalak oldu araba topraklık. Gerçi birisi aldı ama tekrar dan toplayamadı arabayı.

Şimdilerde ise Kırmızı bi tane Peugeot 307 dolanıyor ortalıkta oda 007 gibi ortalığı kasıp kavuracak, öyle görünüyor.
 
golf un eski modelinin modifiyesi de güzeldi bu da bayaa güzel oluyomuşş ;
 
Abi böle bi arabam olacak otuzbin üyeli maxicileri tek tek gezdiririm
 

zkz

Üye
bu golfe insan nasil kıyar kardesim ya
 
chavrash dediğin şahin i duymuştum daha önce adam mercedes i geçiyormuş yaw ölümüne basıyormuş gaza

şu aralar plakayı bilmiyom ama 01 uu ... bir şahin var süren adam piskopat arabada bi o kadar manyak dizilmiş yakında yarışları banko kazanır kanımca
 

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Evet chavrash hatta bu araba hatta ceyhan'da ki yarısta kaza geçirmişti 2 kişi mi ne ölmüştü seyircilerden o değil mi?
 

snrers

Üye
bu arabaya sadelik ve orjinal aksesuar parcaları daha cok yakısıyor bence