Bende böyle bir hata var
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!
Bende böyle bir hata var
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!
bataryayı çıkar tak telfnu aç tamamdır.yalnız usb bilgisayardan çıkar...
- - - Eklendi - - -
bişey dicem jaf programı için sadece jaf setup ve emulatörü mü indircem ? Flash dosyalarını falan indirdim yüklemek için jaf setup indircem sadece dmi ?
bataryayı çıkar tak telfnu aç tamamdır.yalnız usb bilgisayardan çıkar...
- - - Eklendi - - -
bişey dicem jaf programı için sadece jaf setup ve emulatörü mü indircem ? Flash dosyalarını falan indirdim yüklemek için jaf setup indircem sadece dmi ?
şimdi hoşçakal la arasında sadece tema farkı var demişsin ben şimdi ev ekranı belle modu indirirsem oradaki batarya şebeke ikonu filan belle gibi olacak mı yani tema farklı fakat onların hepsi aynı olacaksa bunu indirmek istiyorum
tek fark tema. Belle hoşçakaldaki tema bu konudaki hiçbir sürümde yok. Fakat belle hoşçakal fw si sadece belle 4x4 menü düzenine göre hazırlandı. Batarya ve şebeke ikonu için bu konudaki istediğin yazılımı indir. Temalar bölümünde topbara uyarlanmış temalar var. Onlardan birini seç. Belle topbar uygulamasını yükle. Batarya ve şebeke belleye benzer.
Dostum ben şimdi yükledim her şey güzel fakat belletopbar ayarlarda başlangıçta çalıştır açık yaptım fakat telefonu kapatıp açtığımda açık olmuyor bunu nasıl düzeltebilirim
Dostum ben şimdi yükledim her şey güzel fakat belletopbar ayarlarda başlangıçta çalıştır açık yaptım fakat telefonu kapatıp açtığımda açık olmuyor bunu nasıl düzeltebilirim