[01.03.2008]Splus FakeCaller v1.1 SymbianOS9.1

Sponsorlu Bağlantılar

macline

macline

Üye
FerreT Ya ilaç gibi geldi Bu :D Teşekkürler. Baya bi lazım olacak :D

--------------- Ekleme ---------------

Program kurulda ama açmıyor n80 de Neden olabilir. :allalla::allalla:

partan003

partan003

Üye
bende n73 va kardeş yükledim ama birtürlü açmıyor neyapmam gerekiyor

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
kaç kişi sormuş N73 te çalışmıyor diye hiç cevap gelmedii birader bende de bilinmeyen dosya biçimi diyor

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap

Arkadaslar n73 sorununu çözdüm ve sizlerle paylasmak istedim dosya yöneticisini açın program telefon hafızasında fc die bir klasor yapıor bunun içindeki fakecaller.swf dosyasını hafıza kartında ki diger/flashes klasörünün içine atın
daha sonra flash programını calıstırın ve burdan dosya aç menüsünden az önce hafıza kartına kopyaladıgımız dosyayı secelim ve açalım program bu şekilde çalısıor arkadaslar
diger şekilde çalıştıramadım :agla
ihtiyacı olanlara yardımcı olabilysem ne mutlu bana:heyo::heyo:

SaygıLaR..:):pro:

nurettin_123

Üye
Programı telfnaa kurdum ... fakat çalışmadı :S :S Burda bişeyee dikkat çekmek isterim!... swf olarak çalışıyo bu program demi? ? .... fakecaller swf dosyasını açamıyorum :S telfnum E50 ! !

Bir swf sorunu var, Flash'ta açıp telfona uyumlu hale getirmedikçe çalışmıo başka bi swf de denedm - Bu her telde öle olması lazm - denediğim tellerde öleydi :D :D swf dosyasını telfna uyumlu hale getirmedikçe olmuyor deaa :D

Bu swf yi nasıl telfna uyumlu hale getircez ? ? swf editlemek gibi bi şans yok olmuyo çünkü :D :D :D

Ben Uzmanda Değilm çok bilmişde, sadece teecrübelerimi ve düşüncelerimi söledim

Lütfen bi yardım edin bu program bana çook lazm ? :D !!

Selam ve Dua İlee....

nurettin_123

Üye
Programı paylaşan Arkadaş neden Cevap vermiyorsunuz ? ? ? :nono:

Bilmiyorsun Madem Neden Paylaşımda Bulunuyorsun!?... :box:box

emrah_16

emrah_16

Üye
emeğine sağlık gün gelirde lazım olacak olan bir pro :oke:

idraki

Üye
ARKADAŞLAR BNDE N95 8GB VAR YÜKLEME SIRASINDA :off: 'SÜRESİ GEÇMİŞ SERTİFİKA' DİYOR. ESKİ SÜRÜM GALİBA Bİ YARDIMCI OLSANIZ...:ağlarım:

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Sağolasın.

Üst Alt