Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
0 - 750 tl arası android telefon önerin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackshadow123
Üye
Konu Sahibi
0 - 750 tl arası android telefon önerin
bekliyorum
Oğuzhan
Üye
0 mı
blackshadow123
Üye
Konu Sahibi
komik mi ?
Türe
Üye
Sony Xperia Neo V.
html_cod
Üye
glaxy wonder ram biraz düşük(512mb) ama sağlam güzel tel. bir çok uygulamayı çalıştırıyor ve sesli not+skype özellikleri süper aslında bende neo v düşünmüştüm ancak servis sıkıntısı var gibi bi sene biyerde diğer sene başka bi yerde servisleri...
blackshadow123
Üye
Konu Sahibi
sonny lerin ice cream güncellemelerinde telefon bozulmuş kullanıcılar öyle diyo sizne diyonuz
Tr_SERGEN
Üye
arkadaşım 1000tl nin altında android tel alınmaz pişman olursun .o fiyata özellikleri çok yüksek nokia lar var .Oyun için alacaksan hiç alma çünkü oyun için android alacaksın 10 tane oyun yükleyecen hepsini kasıla kasıla oynayacağına nokia tel alırsın 10 değil 5 tane oyun yüklersin hiç kasılma olmadan oynarsın.
Şimdi sen karar ver zevk almadan 10 oyun mu yoksa 5 oyun ama zevkli oyun mu ?
bende suan nokia 6730c var androide geçiym diyom cok karsızım bi yardm edin
karayel90
Üye
Efe bütçen ne kadar ???
oqlahoma
Üye
neo v veya x5
muttalip07
Üye
atrix
Kerim.
Üye
sola,ace2,wonder,atrix. bunlar olabilir
cix_can-61
Üye
küçük bişe istiyorsan xperia mini st15i olabilir. xperia ray e de bi göz atmanı öneririm. Neo v bulabilirsen düşük fiyata kaçırma...
fredwerevıra
Üye
Tabiki galaxy w
gekic43
Üye
cok fazla oyun oynamiyorsan internet te cok gezerim diyosan galaxy ace al derim bende var nfsshift nova brother inarmms pes12 ve brcok oyunu aciyor kasmada yok bazen oluyor ama fiyatinin hakkini veroyor eger paran yetiyorsa wonder yada ace2 al derim yoksa ace s5830i gayet kullanisli ve guzel
alaStar
Üye
atrix tabi ki atrix i bi arastır diğer önerilerden daha iyi olduğunu göreceksin ..
shafak_1_2
Üye
Mediamarkt optimum subesinde htc desire s 800tl world e fark olmadan taksit yapiliyo bilen bilir canavar gibi telefon hic bi sikayetim yok acmicagi oyunda yok tavsiye ederim
erdi_s
Üye
Galaxy Wonder oneririm. Dort aydir kullaniyorum öff dedirtmedi :-)