Pagani Zonda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Pagani Zonda
pagani zonda; Pagani tarafından İtalya'da performansına göre orta dereceli spor araba olarak üretilmektedir. üretimin başlangıcı 1999 yılında olup günümüze kadar yılda 25 araba olarak devam etmektedir. araç yapı olarak esasen karbon fiberden yapılmıştır. Pagani, Zonda modelini 1999 yılından bu yana farklı farklı motor seçeneklerine sahip olarak üretmiştir. ben sadece sen son üretim olan Zonda R Clubsport üzerinde duracağım. Zonda R Clubsport, Mercedes-Benz fabrikasının üretim yaptığı 6.0 litrelik AMG V12 motora sahip. motorun orjinal çıkışı 750 hp (beygir) (559 kW) dir. araç özel yarış (fren) disklerine sahip. Formula 1 sitilinde egsoz sistemi kullanılmış. araç 0-60 mil (0-100 km) e 3.5 saniyede çıkıyor. maximum hız olarak 400 km yapıyor.
(yukarıdaki açıklamayı kendim ing bir kaynaktan Türkçe'ye çevirdim. eğer bir hatam, bir kusurum olmuşsa veya çeviride yanlışlık yapıp yanlış bilgi vermişsem kusuruma bakmayın ve hakkınızı helal edin.)

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

schumici

schumici

Üye
safkan performans arabası gerçekten. ellerine sağlık kardeşim;)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Uğraşmışsın sağol :)
Gerçekten güzel araba... Benim olmasını isterdim :ehe

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Uğraşmışsın sağol :)
Gerçekten güzel araba... Benim olmasını isterdim :ehe
rica ederim, yorumun için ben teşekkür ederim. araba güzel, bende isterim olmasını ama malesef benim olacağını sanmıyorum. ama inşallah sizlerin olur.

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
Paganı gercektn cok sağlam bır araba hani Ben kullandım (NFS Pro Street'te) :kop::kop::kop::kop:

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Paganı gercektn cok sağlam bır araba hani Ben kullandım (NFS Pro Street'te) :kop::kop::kop::kop:
:ehe bende kullandım (juiced 2 hat import nights) ordan dolayı arabayla tanışma imkanım oldu. juiced 2'nin en iyi arabası pagani zonda.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH razı olsun kardeşlerim benim:oke: çok çok sağolun 3ümüzünde olsunki birlikte turlayalım rabbim üçümüzede nasip etsin inşallah. ama ben siyah istiyom:D:D:D:D:D
Amin kardeşim. ister siyah ister beyaz, Allah gönlüne göre versin.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH razı olsun kardeşim benim ne güzel diyosun hepimizin gönlüne göre versin inşallah:oke:
amin kardeşim amin. insanın dünyada elbette istekleri, duaları oluyo Cenab-ı Hak'tan. ama gerçekten en çok istediğim, duamda hiç bir zaman eksik etmediğim bi kaç şey vardır. onlarda başta Allah'ın rızasını kazanmak, daha sonra sevdiklerimizle, başta en büyük sevgilimiz Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.) ile Cennet bahçelerinde güzel sohbetler etmek. inan bundan başka bişey istemem. inşallah hep beraber bütün sevdiklerimizle Cennet bahçesinde Peygamber Efendimiz (s.a.v.) ile hoş sohbetler ederiz. (elfi elfi AMİN)

vazi

vazi

Üye
amin kardeşim amin. insanın dünyada elbette istekleri, duaları oluyo Cenab-ı Hak'tan. ama gerçekten en çok istediğim, duamda hiç bir zaman eksik etmediğim bi kaç şey vardır. onlarda başta Allah'ın rızasını kazanmak, daha sonra sevdiklerimizle, başta en büyük sevgilimiz Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.) ile Cennet bahçelerinde güzel sohbetler etmek. inan bundan başka bişey istemem. inşallah hep beraber bütün sevdiklerimizle Cennet bahçesinde Peygamber Efendimiz (s.a.v.) ile hoş sohbetler ederiz. (elfi elfi AMİN)

bunu o kadar çok isterimki anlatamam

arabaya gelince koltuğunda hoparlör mü var yoksa dizaynımı öyle

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
bunu o kadar çok isterimki anlatamam

arabaya gelince koltuğunda hoparlör mü var yoksa dizaynımı öyle
inşallah bu isteğimiz olur, başka bişey istemem. koltuktakinin hoparlör olacağını sanmam, üzerine oturunca hem rahat vermez hem ses çıkmaz. başka birşyedir o bence. bu arada yorumun için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt