Komşunun Evine Dadandı Böyle Yakalandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Komşunun Evine Dadandı Böyle Yakalandı

Malatya'da her gün evinde eşyalarının eksildiğini yada kaybolduğunu fark eden şahısın evine taktırdığı güvenlik kamerasına komşunun hanımı çıktı. Malatya'da meydana gelen bir hırsızlık olayı, duyanlara şaşkınlık yaşattı. Apartman katında oturan M.A.Ş., uzun zamandan beri evinde kız çeyiz eşyalarının, hediyelik eşyaların, personel tabakların, pirinç, çay, şeker, tereyağı, peynir, deterjan gibi malzemelerden bazılarının kaybolduğunu ve eksildiğini fark edince, evinin girişine ve mutfağa basit sistemle çalışan güvenlik kamerası taktırdı.

Eşiyle birlikte her gün işe giden M.A.Ş., kamerayı taktırdıkları ilk gün, geldikleri evlerinde bilgisayar kayıtlarını izlediklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Kamera kayıtlarında aynı katta karşı komşuları olan R.K. adlı kadının anahtarla evin kapısını rahat bir şekilde açarak içeriye girdiğini tespit ettiler. M.A.Ş. ve eşi, kayıtları birkaç gün daha izlediklerinde karşı komşunun eşinin, eline çorap geçirerek her gün evden ayrıldıklarında, kapıyı açarak içeri girdiğini gördüler. Ancak, son kayıtta kadının kamerayı fark ettiği ve daha sonra elektriğin kesilmesinden dolayı görüntünün kesildiği görüldü. R.K.'nin kamerayı söktüğü, ancak kayıtların bilgisayarda olduğunu düşünmediğinden bilgisayara almadığı belirtildi.


M.A.Ş., kamera kayıtları ile birlikte Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulununca, R.K.'nin çaldığı bazı eşyaları geri getirerek, olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu anlattığı kaydedildi. R.K: adlı kadının, çelik kapı anahtarını komşusunu ameliyat sonrasında ziyarete gittiğinde vestiyerde asılı iken aldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 


Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
videoyu izleyemiyorum bozuk çıkıyo:ss
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ev alma komşu al diyorum yani :D Bu ne ya :D Şaka gibi...
 

omayra

Üye
Kötü kadın!
 
grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
kadının yaptığı büyük ayp ya
 

Calaissien

Üye
bizimde başımıza gelmişti bu :D
 
nurikaratas

nurikaratas

Üye
atalar boşuna dememiş ev alma komşu al diye...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt