İddia uğruna böyle gezdiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble

dreamnoble

Üye
    Konu Sahibi
İddia uğruna böyle gezdiler
Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2008’de Almanya-Türkiye maçından önce arkadaşlarıyla girdikleri iddiayı kaybeden Ziya Demircan, Oktay Kavak, Ali Sönmez ve Tuna Sönmez, başörtüsü takıp, üstü açık bir BMW marka otomobille İstanbul’da tur attı.

Esenler’den O-1 karayoluna çıkan 4 arkadaş, başörtülü olarak Büyükçekmece’ye kadar gitti. Yoldan geçen sürücülerin ve vatandaşların meraklı bakışlarına gülerek ve oynayarak karşılık veren iddia mağdurları, yine başörtülü olarak Esenler’e döndü. Ziya Demircan, Ahmet Çakar’ın ’bikini giyme’ tartışmasının ardından iddiaya girdiklerini söyleyerek, "İddiayı kaybetmekten çok Türkiye’nin elenmesine üzüldüm" dedi.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
"İddiayı kaybetmekten çok Türkiye’nin elenmesine üzüldüm"
bunda haklılar...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aaah ah... Keşke Ahmet Çakar da biz Fenerbahçelileri kırmasaydı da sözünde dursaydı... Onu da E5te görmek isterdik... :kop:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:kop:

c3r3n

c3r3n

Üye
:ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye
çok da yakışmış hani:ehe

omayra

Üye
Sevimli olmuşlar. Üniversitede bir kız arkadaşım, iddia uğruna mavi rujla dolaşmıştı. Bİr başka sol görüşlü arkadaşım iddia uğruna ülkücü bıyığı bırakmış, bütün gün öyle gezmişti. :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Sevimli olmuşlar. Üniversitede bir kız arkadaşım, iddia uğruna mavi rujla dolaşmıştı. Bİr başka sol görüşlü arkadaşım iddia uğruna ülkücü bıyığı bırakmış, bütün gün öyle gezmişti. :ehe

arkadaşlarından bahst etmişsin sen
bide seni görelim bakalım sen ne yapttın idda için :;)

omayra

Üye
Aslında belki de sıkıcı bir durum kaybedeceğin iddiaya girmemek :) Baksana benim gibi olmayanlar hala anımsanıp muhabbet konusu yapılıyor :ehe

qurbuz

qurbuz

Üye
:ehe:yuru:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...