Fenerbahçe: Medyada çıkan bonservis bedelleri gerçeği yansıtmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe: Medyada çıkan bonservis bedelleri gerçeği yansıtmıyor
Fenerbahçe Kulübü, Fransa’nın Paris Saint Germain kulübünün Sırp futbolcu Mateja Kezman için yaptığı transfer teklifine ilişkin medyada yer alan rakamların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Kulübün internet sitesinde, konuyla ilgili medyada yer alan haberler üzerine yapılan açıklamada, şöyle denildi:
"Bir süredir basında futbolcumuz Mateja Kezman’a Paris Saint Germain kulübünden yapılan teklife ilişkin rakamlar yer almaktadır. Kulübümüze önerildiği iddia edilen bonservis bedelleri tamamen uydurmadır. Bu konuda kulübümüz tarafından resmi bir açıklama yapılana dek, basının bu spekülasyonlara ve yalan haberlere son vermesini bekliyor, spor kamuoyuna da resmi açıklama dışındaki haberlere itibar etmemesini önemle hatırlatıyoruz."

YsF_90

YsF_90

Üye
başta haberin için teşekkür ediyorum kardeşim, daha sonra anlamıyorumki neden böyle yalan haberler çıkartırlar. dikkatimi çekiyor. bu yalan haberlerin %90'ı fenerbahçe aleyhinde. her transfer dönemi ne futbolcular alıyor ne futbolcular satıyoruz. ama bi yandanda hak veriyorum, büyük takım olunca böyle oluyor. haberin için tekrar teşekkür ederim kardeşim :oke:

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
başta haberin için teşekkür ediyorum kardeşim, daha sonra anlamıyorumki neden böyle yalan haberler çıkartırlar. dikkatimi çekiyor. bu yalan haberlerin %90'ı fenerbahçe aleyhinde. her transfer dönemi ne futbolcular alıyor ne futbolcular satıyoruz. ama bi yandanda hak veriyorum, büyük takım olunca böyle oluyor. haberin için tekrar teşekkür ederim kardeşim :oke:

aynen kardeşim sen yorumunla herşeyi anlattın zaten. yorumun için çok çok teşekkür ederim kardeşim:oke:

YsF_90

YsF_90

Üye
aynen kardeşim sen yorumunla herşeyi anlattın zaten. yorumun için çok çok teşekkür ederim kardeşim:oke:
rica ederim kardeşim benim ne demek. sen güzel haberini paylaştın bense görüşümü anlatmaya çalıştım. birbirimize böyle destek çıkarız. ben teşekkür ederim kardeşlerin en güzeli.

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim benim ne demek. sen güzel haberini paylaştın bense görüşümü anlatmaya çalıştım. birbirimize böyle destek çıkarız. ben teşekkür ederim kardeşlerin en güzeli.

eyvallah kardeşlerin kardeşi:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt