N70 de hafıza kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokhanbaycan

gokhanbaycan

Üye
    Konu Sahibi
N70 de hafıza kartı sorunu
N70 e hafıza 2 gb kartı takarsak sorun olur mu veya kasma olurmu bi bilgisi olan varsa paylaşsın
:allalla:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Valla Kasma çok Oluyor..ben 1gb Kullandım..ve Zorluyor Hatta Bazen Yapılan Işlemi Iptal Ediyor...en Son Temamı Silmişti...ama Doldurmamaya çalış...fazla Dolu Olmazsa (h.kartın)iyi Olur...ve Tel.hafızasını Boş Tutmaya çalış BİRAZ YARDIMCI OLUYOR..

xkadir61

xkadir61

Üye
n70 2gb zor çalıştırır, bence 1gb.

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Kasma olmaz arkadaşlar
Dosyaların yüklenme şeklidir kasılmanın nedeni
Artı programlarınızın tel sistemiyle bağlantılı olarak çalışanlarını karta yüklerseniz
yine 512 de bile kasılacaktır Buradan Gerekli Bilginin tamamını elde edebilirsiniz

Saygılar

Furkan96

Furkan96

Üye
Slm arkadaslar, bu siteye yeni uye oldum. Cok kotu bir sorun war telefonumda...:bilmem:
Simdi, benim telefonum nokia n70 Ocak 2008 de aldim...
Memory Card aldim. MMC 1GB.
Taktim telefona, sonra, ayarlardan-memory yazan bi yere girdim hic bir sey cikmiyor.
Memory card takili ama kullanilamaz halde yani takiyorum, calismiyor. Muzik yukuluyoruym kabloyla hemen telefona yukluyor, card seceneki bile vermiyor.
...Yildiz Kare 7370 Kare... yapsam sizce duzelirmi bu sorun ya 2 muzik aliyor telefon hafizasi cok kotu,fabrika ayarlarina geri don yapsam kart calisirmi, acaba:nono:
Ne yapabilirim bu sorunu duzeltmek icin:2agla::allalla:
Degistiremiyorum da 3 ay once aldim kaldi elimde yardim ederseniz, çok sevinirim.:sukur:
:hmmm
HAfiza kartim bu:

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Slm arkadaslar, bu siteye yeni uye oldum. Cok kotu bir sorun war telefonumda...:bilmem:
Taktim telefona, sonra, ayarlardan-memory yazan bi yere girdim hic bir sey cikmiyor.
Memory card takili ama kullanilamaz halde yani takiyorum, calismiyor. Muzik yukuluyoruym kabloyla hemen telefona yukluyor, card seceneki bile vermiyor.
...Yildiz Kare 7370 Kare... yapsam sizce duzelirmi bu sorun ya 2 muzik aliyor telefon hafizasi cok kotu,fabrika ayarlarina geri don yapsam kart calisirmi, acaba:nono:
Degistiremiyorum da 3 ay once aldim kaldi elimde yardim ederseniz, çok sevinirim.:sukur:
HAfiza kartim bu:

Fabrika ayarlarına geri dönmeyi dene...Olmazsa başka çözüm yolları buluruz...

Soneday

Soneday

Üye
HAfiza kartim bu:

*#7370# ile alakası yok kardeş
Hafıza kartın checkli
yani telefon için üretilmemiş,hafıza kartını aldığın yere götür değiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt