Üstteki üyeyi görünce içinden hangi smileyi kullanmak geliyor!!!!
Praetor Emekli Yönetici mAd_girL' Alıntı: solicator , advocate dedin bunları uygun buldum Genişletmek için tıkla ... Graduate de demiştim, ona da uygun --------------- Ekleme --------------- seli84' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
mAd_girL' Alıntı: solicator , advocate dedin bunları uygun buldum Genişletmek için tıkla ... Graduate de demiştim, ona da uygun --------------- Ekleme --------------- seli84' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
grafikseli 84 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Praetor Emekli Yönetici seli84' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu ifadeleri nerden buluyorsun ya, belediye mi dağıtıyor bunları böyle...
seli84' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu ifadeleri nerden buluyorsun ya, belediye mi dağıtıyor bunları böyle...